Persbericht: Workday genoemd als Leader in het Gartner Magic Quadrant voor Cloud Human Capital Management Suites voor middelgrote en grote organisatiesAMSTERDAM – 22 augustus 2018 – Workday, Inc.(NASDAQ: WDAY), leverancier van enterprise cloudapplicaties voor finance en human resources, maakt vandaag bekend dat het door Gartner, Inc. is gepositioneerd als Leader in het “ Magic Quadrant for Cloud Human Capital Management Suites voor middelgrote en grote organisaties”1. Workday werd voor het derde jaar op rij erkend als Leader en behaalde de hoogst mogelijke positie op het gebied van uitvoerend vermogen.

Organisaties vertrouwen steeds meer op Workday Human Capital Management (HCM) om de betrokkenheid en productiviteit van werknemers te vergroten en de continu veranderende bedrijfsbehoeften bij te houden. Met meer dan 70% van de 2.200+ Workday-klanten live en een klanttevredenheidsscore van 98%, levert Workday de visie en innovatie die organisaties wereldwijd nodig hebben om concurrerend te blijven, met onder meer nieuwe ontwikkelingen die het volgende mogelijk maken:

  • Meer openheid en uitbreidingsmogelijkheden voor een unieke bedrijfsvoering: Workday creëert meer openheid voor klanten, door uit te breiden naar andere omgevingen en applicaties. Early adopters bouwen en implementeren applicaties met het Workday Cloud Platform, waarmee ze de weg openen voor andere klanten en partners zodat ook zij in >

    Lees verder..

BizPress.nl