Persbericht: Workday benoemd als Leader in het Gartner Magic Quadrant voor Cloud Human Capital Management Suites voor middelgrote en grote organisatiesAmsterdam, 23 augustus 2017 – Workday, Inc. (NYSE: WDAY), leverancier van enterprise cloudapplicaties voor finance en human resources, maakt vandaag bekend dat het door Gartner Inc. is gepositioneerd als Leader in het “Magic Quadrant for Cloud Human Capital Management Suites voor middelgrote en grote organisaties” [1]. Workday werd voor het tweede jaar op rij erkend als leider en behaalde de hoogst mogelijke positie op het gebied van uitvoerend vermogen.

“Wij zijn trots dat Gartner Workday voor het tweede jaar op rij erkent als cloud HCM,” zegt Cristina Goldt, vice president HCM products bij Workday. “Meer dan 70% van onze klanten is op dit moment in productie en we hebben een klanttevredenheidspercentage van meer dan 95%. Door onze continue innovatie zien we ons klantenbestand steeds meer groeien en ervaren onze huidige klanten meer toegevoegde waarde voor hun business in de zakelijke groei van morgen.”

Van meet af aan is Workday opgebouwd met één software versie, één customer community, één coderegel en één enkel security model en gebruikerservaring. Deze ‘Power of One’ stelt klanten van Workday in staat om te profiteren van voortdurende innovatie vanuit de cloud – een onderscheidende factor waardoor Workday Human Capital Management gebruikers altijd kunnen beschikken over de nieuwste functional>

Lees verder..

BizPress.nl