Persbericht: Schneider Electric kondigt nieuwe versie EcoStruxure Power Monitoring Expert (9.0) aanHoofddorp, 27 september 2018 – Schneider Electric, wereldwijd leider in digitale transformatie van energiemanagement en automatisering, kondigt vandaag de nieuwste versie van haar bekroonde software EcoStruxure Power Monitoring Expert (PME) aan. De nieuwste toevoeging aan het EcoStruxure Power edge control-portfolio vereenvoudigt het beheer van complexe energiesystemen met duidelijke dashboards en krachtige nieuwe functies. Het biedt het inzicht in kritieke stroomnetwerken en -toepassingen in gebouwen.

Power Monitoring Expert is een belangrijk element in het EcoStruxure Power-platform, onderdeel van EcoStruxure; een open IoT-architectuur dat technische installaties met elkaar verbindt.

“EcoStruxure Power Monitoring Expert is onderdeel van ons antwoord op de toekomst van energie. Terwijl het elektriciteitsnet zich ontwikkelt en steeds dynamischer wordt, worden systemen complexer en uitdagender. PME biedt nieuwe mogelijkheden die het eenvoudiger maken om mensen en systemen te beschermen, de bedrijfcontinuïteit te waarborgen en zodoendetijd en geld te besparen”, zegt Debby Slofstra, Vice President Buildings Schneider Electric. “PME biedt de flexibiliteit dat toekomstige moderne energienetwerken nodig hebben. Het maakt verbinding met slimme apparaten in elektrische systemen; onder andere senergiemeters en vermogensschakelaars. Vijftig procent van het potentieel voor energie-efficiëntie in de industrie is nu onbenut. Dit betekent dat er ontzettend veel mogelijkheden zijn om energiekosten te verlagen en operationele efficiëntie te verbeteren.”

Lees verder..

BizPress.nl