Persbericht: SAS groeit in AI vier keer sneller dan markt ‘overall’, volgens IDC-rapport



Terwijl de Artificial Intelligence (AI) markt in haar geheel vorig jaar een gestage groei kende, realiseerde SAS een groei die bijna vier keer sneller was dan de totale markt, namelijk 104,6%, volgens het IDC-rapport: Worldwide Artificial Intelligence Software Platforms Market Shares, 2018: Steady Growth — Moving Toward Production.

“SAS kende een indrukwekkende groei in de Artificial Intelligence markt, ongetwijfeld als gevolg van zijn leiderschap op het gebied van Analytics”, zegt David Schubmehl, Research Director, Cognitive/Artificial Intelligence Systems bij IDC. “Nu steeds meer organisaties van experimenteren met AI naar productie overgaan, zijn veel organisaties op zoek naar een betrouwbare leverancier die zowel analytische expertise als domeinkennis biedt. De geïntegreerde AI-mogelijkheden van SAS en integratie met open-source technologieën stelt organisaties in staat om te profiteren van de technologie om processen te automatiseren.”

“Steeds meer organisaties zijn er klaar voor om hun AI-projecten uit een ‘lab-omgeving’ te halen en organisatiebreed uit te rollen,” aldus Heere Blokhuis, country leader Netherlands bij SAS. “Een gevolg daarvan is dat een groeiend aantal organisaties op zoek gaat naar een partij met de juiste expertise in huis, die ze helpt de juiste stappen te nemen om AI-projecten succesvol te implementeren en schalen.”

Klanten die gebruikmaken van AI van SAS zijn onder andere Lockheed Martin, Royal Bank o>

Lees verder..

BizPress.nl