Persbericht: Ronald Schaap kondigt vertrek aan bij PQR GroupDe Meern, 6 juli 2018 – Ronald Schaap, Chief Executive Officer van PQR Holding gaat PQR verlaten en legt per uiterlijk 1 april 2019 zijn functie als CEO neer. Dit maakte hij vandaag bekend. 

“Tijdens nieuwe fases in een bedrijf is het belangrijk dat je een leider hebt die nog minimaal tien jaar mee kan. Dit is een goed moment om ruimte te maken voor een nieuwe CEO. Dit is ook altijd het lange termijnplan geweest,” zegt Ronald Schaap, die in 2001 bij PQR begon. “Ik heb er het volste vertrouwen in dat we een goede opvolger vinden waarmee de overdracht kan plaatsvinden in de loop van 2019.”

Robert Pijselman, voorzitter van de RvC: “Onder Ronald’s leiderschap is PQR gegroeid naar meer dan 100 miljoen euro omzet en goed gepositioneerd voor een glansrijke toekomst. We zijn dankbaar voor zijn tomeloze inzet.” De RvC is de zoektocht naar een nieuwe CEO gestart.

Over PQR
Als cloud integrator adviseert, levert én beheert PQR hybride cloudomgevingen. Met haar jarenlange kennis op het gebied van veilig en beheersbaar beschikbaar stellen van data, applicaties en werkplekken, inclusief bijbehorende managed services, transformeert PQR uw infrastructuur tot een stabiele en dynamische werkomgeving. PQR heeft diepgaande kennis van de verticale markten educatie, overheid, profit en zorg. Met onze klanten werken wij doelgericht, planmatig en deskundig aan het succes van morgen.

PQR gelooft dat IT hét middel is voor organisaties om voorop te lopen in hun branche en hun ambities mogelijk te maken. Onze IT-professionals streven op een plezierige en verrassende manier, elke dag naar de hoogste kwaliteit producten, diensten en service voor hun klanten én hun eindgebruikers. Naast aantoonbare referenties beschikt PQR over hoge partnerstatussen en certificeringen. PQR is Citrix Platinum Solution Advisor, Hewlett Packard Enterprise Platinu>

Lees verder..

BizPress.nl