Persbericht: Pylades wederom benoemd tot lid van de Microsoft Dynamics Inner Circle 2017/2018


Pylades is tijdens de jaarlijkse World Partner Conference Microsoft Inspire in Washington DC wederom benoemd tot lid van de Microsoft Dynamics Inner Circle. De Inner Circle is slechts voorbehouden aan een selecte groep van 1% van de wereldwijde Microsoft Dynamics partners. Pylades behoort hierdoor wederom tot één van de meest strategische Microsoft-partners wereldwijd.

Microsoft over onze benoeming; “Dankzij de uitstekende prestatie behoort Pylades tot een selecte groep van onze meest strategische Microsoft Dynamics partners van over de hele wereld. Microsoft dankt Pylades voor de tomeloze inzet en toewijding aan klanten, evenals de inzet voor het verbeteren van klantgerichtheid, toegevoegde waarde en procesmanagement. Microsoft is zeer enthousiast om Pylades bij deze prestigieuze groep te hebben!”

“Wij zijn zeer blij dat we wederom deze erkenning van Microsoft hebben mogen ontvangen. Wij werken hard om onze Dynamics 365 dienstverlening aan onze klanten continue op hoog niveau te houden. Het ondersteunen van onze klanten bij het bereiken van hun doelen en stroomlijnen van hun activiteiten in de Cloud, met professionele implementaties van Dynamics 365 geeft ons veel voldoening” aldus Mark Gooijer, Managing Partner van Pylades.

Over Pylades
Pylades is een implementatiespecialist van bedrijfskritische informatiesystemen. Dagelijks optimaliseren wij bij klanten processen, bedrijfsresultaten en verbeteren wij de beleving van hun klanten. De belangrijkste competenties zijn implementatie, beheer en onderhoud van Microsoft Dynamics 365 (CRM en ERP), Microsoft Business Intelligence-oplossingen gebaseerd op Microsoft PowerBI en branche specifieke extensies in de Cloud of op locatie.

Pylades is een betrouwbare partner die zich onderscheid door focus op specifieke branches, de kennis van de markt, branchegerichte oplossingen, kennis en vaardigheden van de medewerkers en een bewezen agile implementatiemethodiek.

Pylades levert en implementeert Microsoft gecertificeerde brancheoplossingen voor de volgende branches:

  • Handel & Logistiek
  • Fieldservice
  • Zakelijke dienstverlening
  • Branche & Belangen (verenigingen)
  • Service, Onderhoud, Import, Distributie en Verhuur

Voor meer informatie: www.pylades.com.

Over Microsoft
Microsoft (NASDAQ: MSFT) is opgericht in 1975 en is een bekend innovator op het gebied van software, diensten en technologie voor zowel zakelijk als persoonlijk computergebruik. De missie van Microsoft is om mensen en organisaties te helpen bij het verwezenlijken van hun doelen, dromen en ambities. Dat doet Microsoft door de technologie vóór hen te laten werken. Zo wordt de basis gelegd voor hun succes, dat van de Microsoft partners, en het succes van Microsoft zelf. Voor meer informatie: www.microsoft.com

Voor meer informatie:
Pylades B.V.
Arie-jan Snel
Marketing Executive
Telefoon: + 31 (0)294-490055
E-mail: a.snel@pylades.com
Website: www.pylades.com

BizPress.nl