Persbericht: OKI toert door Benelux met nieuwe producten en workshopsDüsseldorf, 29 mei 2019 – De jaarlijkse Europese Roadshow van OKI is van start gegaan. Tijdens deze trip brengt de specialist in printer- en slimme documentbeheer oplossingen een bezoek aan Brussel op 4 juni. Twee dagen later staat de rode OKI bus in Utrecht. Vakhandelaren uit de Benelux krijgen demo’s gepresenteerd van de nieuwste A3 kleurenprinters. Verder kunnen zij deelnemen aan gratis praktische workshops voor nieuwe omzetkansen met de nieuwste printertoepassingen. 

Tijdens OKI’s Europese roadshow wordt de nieuwste ultracompacte A3-kleurenprinter uit de C800-serie gepresenteerd. Roadshow-deelnemers kunnen deze printoplossing ter plekke zelf testen in allerlei gebruikscenario’s. Zo mogelijk onder begeleiding van OKI-experts die gedetailleerde uitleg geven en hands-on presentaties. Verder biedt OKI een gratis workshop-vierluik.

De eerste workshop staat in het teken van ‘AVG-conform werken met OKI Multi Functional Printers’. In deze workshop leren deelnemers welke acties nodig zijn om gegevensbescherming te waarborgen waarmee AVG-wetgeving wordt gegarandeerd.

In de tweede workshop komen de nieuwe functies van OKI’s Sendys Explorer Fleet Manager (SFM) aan de orde. Dit is een gratis fleet management tool voor het beheren, monitoren en configureren van OKI-printers en multifunctionele systemen met onbeperkte afdrukhoeveelheden. Beheerders hebben hiermee realtime inzicht in het printerverbruik en kunnen bijvoorbeeld printers op afstand voorzien van firmware-updates.

Aan de hand van hele specifieke toepassingen laat OKI in de derde workshop zien hoe bijvoorbeeld tuincentra waterdichte fabrieksetiketten in verschillende formaten af kunnen drukken die tot wel twaalf maanden UV-bestendig zijn. Met ’s werelds kleinste A3-kleurenprinter uit de C800-serie ontstaan allerlei nieuwe printmogelijkheden die vakhandelaren helpen hun omzetkansen te vergroten.
>

Lees verder..

BizPress.nl