Persbericht: Nutanix introduceert Xi Cloud Services voor het moderne multicloud-tijdperkNEXT Conference, Londen – Nutanix (NASDAQ: NTNX), een leider op het gebied van enterprise cloud computing, kondigt de algemene beschikbaarheid aan van Xi Cloud Services: een nieuwe reeks oplossingen die een meer uniforme infrastructuur creëren voor verschillende cloud-omgevingen. Dit geeft IT-teams de vrijheid applicaties op het optimale platform te draaien zonder technologische beperkingen. Xi Cloud Services bestaat bij de introductie uit vijf verschillende oplossingen, waaronder Xi Leap: een native uitbreiding van het Nutanix Enterprise Cloud-platform met disaster recovery as a service.

Veel bedrijven zijn op zoek naar een naadloze hybride cloud waarmee IT strategische beslissingen kan nemen over de plaatsing van workloads. Volgens Gartner kan “een multicloud-strategie klanten helpen toegang te krijgen tot een breder scala aan opties, waaronder de meest innovatieve mogelijkheden”. Het beste van publieke en private cloud-implementaties identificeren (en dat samenbrengen voor een naadloze ervaring) is echter moeilijk en leidt vaak tot infrastructuur-silo’s, verspreid over verschillende on-premise en publieke cloud-implementaties. Deze complexiteit dwingt bedrijven om te experimenteren met nieuwe workloads in publieke clouds, terwijl ze traditionele bedrijfsapplicaties in het private cloud-datacenter houden – zelfs wanneer die workloads efficiënter zouden draaien in de publieke cloud.

Volgens de recente Nutanix Enterprise Cloud Index zal het aantal enterprise-workloads, dat in zowel private als publieke clouds draait, de komende twee jaar met bijna 20 procent stijgen. Met Xi Cloud Services maakt Nutanix het voor bedrijven eenvoudiger om cloud-services te integreren in hun multicloud-implementaties. Dit kan door hun Nutanix-omgeving native uit te breiden buiten de grenzen v>

Lees verder..

BizPress.nl