Persbericht: NIEUW NETGEAR ORBI MESH WIFI-MESH-SYSTEEM VOOR HET GIGABIT INTERNETHUISZoetermeer — 7 januari 2019 — NETGEAR®, Inc.(NASDAQ:NTGR), de toonaangevende leverancier van netwerkapparatuur die moderne connectiviteit voor het slimme huis en kleine bedrijven mogelijk maakt, introduceert vandaag een uitbreiding van het Orbi WiFi-mesh-systeem. Dit nieuwe systeem komt tegemoet aan de eisen die aan het gigabit internethuishouden worden gesteld.

Het bekroonde Orbi WiFi-systeem, dat gebruik maakt van de gepatenteerde Fastlane3 technologie, zal spoedig beschikbaar zijn en maakt gebruik van de zesde generatie WiFi- technologie, te weten 802.11ax, ook wel WiFi 6 genoemd. Deze krachtige combinatie definieert een nieuwe standaard voor de prestaties van WiFi-mesh-systemen en zal constante gigabit-internetsnelheden waarborgen via WiFi in de thuisomgeving.

De prestaties van de toonaangevende Orbi WiFi-mesh-systemen worden verbeterd door 1024 QAM toe te voegen met een 4×4 Wi-Fi 6-backhaul, waardoor de snelheden, dekking en capaciteit van deze speciale draadloze verbinding tussen de Orbi-router en satellieten worden verhoogd.

Door de geavanceerde quad-core-processor van Qualcomm ondersteunt Orbi met Wi-Fi 6 nog meer simultane WiFi-streams. Dit heeft tot gevolg dat veel meer apparaten gebruik kunnen maken van gigabit internet en WiFi 6-prestaties. Dit zal met name ten goede komen aan de volgende generatie mobiele en slimme apparaten voor thuisgebruik, die nu ontworpen worden.

Dit WiFi-systeem van de volgende generatie is ideaal voor huishoudens met een groot aantal aangesloten apparaten die internet met hoge bandbreedte gebruiken voor HD/ 4K-videostreaming. Denk bijvoorbeeld aan slimme thuisapparaten en videobewakingssystemen die constant HD/ 4K naar mobiele apparaten streamen. Met een Orbi WiFi-mesh-systeem, dat is uitgerust met WiFi 6, is je netwerk nu klaar om moeiteloos ondersteuning te bieden aan deze ultrasnelle >

Lees verder..

BizPress.nl