Persbericht: Nederlandse marketingtool Basedriver gaat in zee met Belgisch IT-conglomeraat CronosUtrecht/Brussel 22 augustus 2018 – Het Nederlandse marketingtechnologiebedrijf Basedriver is een samenwerking aangegaan met Cronos, het grootste IT-bedrijf van België. Gezamenlijk gaan de bedrijven Belgische marketeers helpen het optimale uit hun klantenbestand te halen met efficiënte omnichannel-campagnes.

Peter van der Schaar, directeur van Basedriver: “Het is onze gezamenlijke missie om ongewenste marketinguitingen de wereld uit te helpen en marketeers weer te laten doen waar ze goed in zijn en plezier in hebben: het uitwerken van creatieve campagnes. Om dat te realiseren brengen we vanuit Nederland de kennis en expertise van Basedriver in. Cronos heeft de relaties en de mensen om Basedriver onder de aandacht te brengen en te implementeren in België.”

Bouk de Ruijter, managing partner van Ditra Group (by Cronos): “Wij zien dat ook in België marketingteams de uitdaging hebben om de juiste campagnes en de juiste content bij de juiste persoon te krijgen. Basedriver gaat dat probleem oplossen. Het bedrijf heeft in relatief korte tijd furore gemaakt bij Nederlandse marketingafdelingen. Bedrijven als NS, New Skool Media, VIP Media en SNS Bank behoren tot de tevreden gebruikers van deze revolutionaire tool.”

Campagnemanagement
Basedriver biedt marketeers een platform voor het plannen en uitvoeren van campagnes en het realiseren van gepersonaliseerde 1-op-1-communicatie. Het complete marketingteam kan dankzij de software samenwerken, collega’s briefen, selectiebestanden en actiepunten uitwisselen, de planning raadplegen en content invoeren voor ieder communicatiekanaal. Basedriver is daarnaast in staat om per klant de meest optimale contentmix samen te stellen, op >

Lees verder..

BizPress.nl