Persbericht: MarkLogic erkend als Challenger in Gartner Gartner Magic Quadrant for Operational Database Management Systems 2018Utrecht, 26 oktober 2018 – MarkLogic Corporation, leverancier van een operationele en transactionele NoSQL-database, kondigt aan dat MarkLogic door Gartner wordt erkend als een Challenger in het Magic Quadrant for Operational Database Management Systems 2018. Gartner bestempelt Marklogic in het kwadrant als de partij met de meest complete visie en het beste executievermogen.

2018 is het derde achtereenvolgende jaar dat de beste multi-model database voor het integreren van gegevens uit silo’s, als Challenger wordt erkend. Dit bevestigt de voorkeurspositie die MarkLogic heeft opgebouwd bij grote ondernemingen en overheidsinstellingen over de hele wereld bij het bouwen en beveiligen van bedrijfskritische applicaties en multi-model databasemanagementsystemen.

“Organisaties omarmen goed beheerde datahubs zoals de onze. Industrieën die de beste beveiliging en enterprise-functies nodig hebben, zullen nog jaren afhankelijk zijn van MarkLogic,” zegt Gary Bloom, ceo van MarkLogic. “Wij geloven dat onze positie in het laatste Gartner-rapport dat standpunt onderstreept. We zijn al lange tijd vernieuwers op het gebied van de behoefte van organisaties om datasilo’s te verenigen, multi-model DBMS’en in te voeren, beveiliging te koppelen aan gegevens en cloudneutrale database-oplossingen te creëren. Wij geloven dat onze vooruitziende blik is gevalideerd door dit nieuwe Gartner-rapport, en dat we de marktverwachtingen zullen blijven overtreffen en naar de toekomst zullen blijven innoveren.”

Lees verder..

BizPress.nl