Persbericht: Ivanti vereenvoudigt het beheer van IT assets, contracten en compliance met Ivanti Asset Manager Essentials‘s-Hertogenbosch, 23 augustus 2018 — Ivanti, het bedrijf dat IT samenbrengt voor beter beheer en betere beveiliging van de digitale werkplek, introduceert Ivanti® Asset Manager Essentials, een gestandaardiseerde IT Asset Management-oplossing (ITAM) die in de cloud draait. Asset Manager Essentials is een kosteneffectieve optie voor organisaties die een snelle route nodig hebben naar uitgebreid beheer van IT assets, in elke fase van hun levenscyclus, voor de hele onderneming.

“Het beheer van assets kan een complexe, kostbare en tijdrovende bezigheid zijn,” stelt Ian Aitchison, Senior Product Director bij Ivanti. “Als het echter onnauwkeurig wordt uitgevoerd, kan het bedrijven tijdens een asset vernieuwing ook veel onnodige inkoopkosten opleveren. Van het volgen van de assets die een organisatie heeft en het altijd weten waar ze zijn, tot een beter beheer van de risico’s, contractuele compliance, regelgeving en een verbeterde beveiliging: Asset Manager Essentials biedt het inzicht dat bedrijven nodig hebben, zonder de complexiteit, de tijd of de kosten.”

Asset Manager Essentials is een cloud oplossing, gebouwd voor een snelle time-to-value en biedt:

  • Out-of-the-box rapportages en dashboards om asset management te vereenvoudigen – van inkoop en inkooporder tot ontvangst, implementatie en verwijdering.
  • Uitgebreide mogelijkheden voor het importeren van asset data met geïntegreerde ondersteuning voor databronnen, inclusief Endpoint Manager, Ivanti Data Center Discovery en barcode scanning. Dit biedt gebruikers van Asset Manager Essentials de mogelijkheid om te profiteren van automatisch gegenereerde en geconsolideerde asset data. Vergelijk actuele data van gedetecteerde assets en genereer rapportages met uitzonderingen om discrepanties inzichtelijk te maken.
  • Barcode s>

    Lees verder..

BizPress.nl