Persbericht: Ivanti vereenvoudigt Endpoint Software distributie met Ivanti Package StudioDen Bosch, 16 november 2018 — Ivanti, het bedrijf dat IT samenbrengt voor beter beheer en betere beveiliging van de digitale werkplek, introduceert Ivanti® Package Studio, een nieuwe oplossing voor software-packaging voor Ivanti® Unified Endpoint Manager. Met pre-packaged content voor een vereenvoudigde distributie van endpointsoftware, reduceert de nieuwe oplossing de software-packaging setup van uren naar slechts enkele minuten.

“Het maken van packages voor softwaredistributie wordt geplaagd door allerlei stappen, controles en tests,” zegt Duane Newman, Vice President Product Management and Marketing bij Ivanti. “Ivanti Package Studio vereenvoudigt het proces aanzienlijk met kant-en-klare setups voor Windowsapplicaties, waardoor IT-beheerders waardevolle tijd overhouden voor strategische projecten.”

Ivanti Package Studio biedt een ‘Setup Store’ die kant-en-klare setups bevat voor gebruikelijke Windows-desktoptoepassingen. Deze kunnen automatisch worden gedownload, geconfigureerd en geïmplementeerd met Ivanti Unified Endpoint Manager. Met behulp van configuratiewizards kunnen beheerders transformatiebestanden maken waarmee setupinstellingen zo kunnen worden aangepast dat de implementatie afgestemd is op het beleid en de richtlijnen van de organisatie.

“Met Ivanti Package Studio is het heel eenvoudig om software met de juiste parameters in slechts een paar klikken te implementeren,” zegt Errol Grift, systeembeheerder bij Nizo Food Research. “Het bespaart ons veel tijd en frustratie.”

Ivanti Package Studio kan worden geïntegreerd met Ivanti Unified Endpoint Manager, een alles-in-één oplossing voor betrouwbaar endpoint- en user-profile management. Ivanti Unified Endpoint Manager ontdekt alles dat verbonden is met het netwerk, automatiseert softwarelevering en versnelt de inlogprestaties>

Lees verder..

BizPress.nl