Persbericht: FunctieWijzer introduceert innovatieve HR-software op basis van het Thinkwise low-code platformApeldoorn, 12 april 2019 – FunctieWijzer, een startup in HR-software, kiest voor het low-code platform van Thinkwise om een innovatieve cloud-based HR-oplossing te realiseren. Met de oplossing van FunctieWijzer kunnen (MKB) organisaties tegen minimale kosten de functiewegingen, inrichting van het salarisgebouw en beoordelingen van hun medewerkers op een transparante en eenvoudige manier regelen. Dit gebeurt snel en eenvoudig vanuit een gebruiksvriendelijke web-omgeving.

Voor veel organisaties is het inrichten van een salarishuis, het wegen van functies en het bepalen van een beloningsstructuur een grote uitdaging. Advies inwinnen hierover is een kostbare aangelegenheid, en veel bedrijven geven hun geld liever aan andere zaken uit. De vraag blijft echter bestaan, omdat werknemers, vakbonden en medezeggenschapsorganen naar transparantie en objectiviteit streven. De oprichters van FunctieWijzer, Guido Hupjé en Patrick Groenendal, die samen 50 jaar HR-ervaring hebben, besloten daarom een toegankelijke en prima betaalbare oplossing te ontwikkelen om organisaties hierbij te helpen.

Patrick Groenendal en Guido Hupjé, de oprichters van FunctieWijzer: “Met de oplossing van FunctieWijzer krijgen onze klanten toegang tot innovatieve, eenvoudige en gebruiksvriendelijke HR-tools, voor een zeer betaalbare prijs. Daarbij houden klanten zelf de regie in handen en profiteren ze van onze gedegen HR-expertise. Thinkwise heeft ons geholpen om onze oplossingen snel en efficiënt op de markt te brengen.”

Tijd voor verandering
Bestaande HR-oplossingen voor het wegen van functies en het beoordelen en belonen van medewerkers zijn vaak duur en een soort ‘black box’. Doordat ze weinig tot geen inzicht b>

Lees verder..

BizPress.nl