Persbericht: FRITZ!OS 7: meer Mesh, meer smarthome en meer telefonie – 77 redenen voor een updateFRITZ! introduceert FRITZ!OS 7: de nieuwste update van het besturingssysteem voor FRITZ!-producten. Deze update bevat meer dan 77 nieuwe functies en verbeteringen voor Wifi, Mesh, smarthome, telefonie en internet. De nieuwe versie van FRITZ!OS is al te downloaden voor gebruikers van de FRITZ!BOX 7590 en is binnenkort beschikbaar voor andere FRITZ!-producten. Gebruikers kunnen vanaf nu een extra FRITZ!Box in hun Mesh-netwerk integreren, inclusief WiFi- , telefonie- en smarthome-interfaces. Zo is er in elke hoek van het huis WiFi. Dankzij de update bereiken gebruikers hogere snelheden en beter WiFi-bereik en -beveiliging, waardoor hun FRITZ!-thuisnetwerk nog efficiënter wordt. Daarnaast kunnen gebruikers smarthomeapparatuur van andere fabrikanten installeren, zolang ze compatibel zijn met de FRITZ!Box. Andere nieuwe functionaliteiten zijn de open FRITZ!-hotspot, regelmatige MyFRITZ!-rapporten via e-mail, verbeterde FRITZ!NAS-prestaties en meer gebruiksgemak voor FRITZ!Fon.

De belangrijkste updates op een rij.

1. Verbeterde WiFi-prestaties
FRITZ!OS 7 ondersteunt WiFi-standaarden 802.11v en k voor Band Steering (Idle Steering). Zo kunnen moderne WiFi-devices, zoals smartphones, sneller van frequentieband wisselen – ook bij bestaande verbindingen. Daarnaast toont de grafische Mesh-weergave op de FRITZ!Box-gebruikersinterface nu informatie over de verbindingskwaliteit voor draadloze telefoons. Ook wordt hier weergegeven of er updates voor FRITZ!-producten in het thuisnetwerk beschikbaar zijn. Als automatische updates zijn ingeschakeld, worden FRITZ!WLAN Repeater- en FRITZ!Powerline-producten automatisch geüpdatet.

2. Extra gebruiksgemak en snelheid voor WiFi
De nieuwe ‘Zero Wait DFS’-functie verkort de wachttijd in de 5 GHz-band bij weer- en vliegtuigradar aanzienlijk en zorgt bovendien voor een perfecte verbinding. Met de update verg>

Lees verder..

BizPress.nl