Persbericht: Extreme Networks voor het eerst genoemd als Challenger in het Gartner Magic Quadrant 2018 voor datacenternetwerkenUtrecht, 23 augustus 2018 – Extreme Networks, Inc. (NASDAQ: EXTR) is door Gartner, Inc. uitgeroepen tot Challenger in het Gartner Magic Quadrant 2018 voor datacenternetwerken. In voorgaande edities stond Extreme Networks nog genoemd als Niche Player in het Gartner Magic Quadrant voor datacenternetwerken.

Sinds de publicatie van het laatste rapport in 2017 heeft Extreme Networks de overname van de datacenter-activiteiten van Brocade Communications Systems, Inc. afgerond – de derde overname sinds oktober 2016. Ook werd het bedrijf voor het eerst uitgeroepen tot Leader in het Gartner Magic Quadrant 2018 voor wired en wireless LAN-toegangsinfrastructuur.

Quotes
Ed Meyercord, President en CEO van Extreme Networks, Inc.: “De Agile Data Center-oplossingen van Extreme Networks leveren het inzicht, de automatisering en flexibiliteit die nodig zijn om de moderne organisatie te helpen bij de digitale transformatie. We zijn verheugd te worden erkend als Challenger in het Gartner Magic Quadrant voor datacenternetwerken. We zien deze onderscheiding als het bewijs van het concurrentievermogen van ons Agile Data Center-oplossingenportfolio en onze visie en inzet voor de markt.”

Extra informatie

  • Ga voor een complete versie van het rapport naar

    Lees verder..

BizPress.nl