Persbericht: ecManager Lanceert Digital Commerce SaaS Platform op Microsoft Azure CloudZWOLLE – ecManager, sinds 2006 een toonaangevende leverancier van digital commerce technologie, kondigt de lancering van ecManager SaaS Editie aan. Een volledig beheerd, single-tenant digital commerce platform, dat draait op het cloud platform van Microsoft Azure. 

Duurzame vooruitgang, business transformatie en concurrentiekracht worden voor een groot deel door technologie gedreven. Met de state-of-the art digital commerce technologie van ecManager worden klanten in staat gesteld om dat te kunnen realiseren.

“Klanten kunnen samen met hun commercepartner onze technologie inzetten om concurrentievoordeel te creëren”, zegt Bjørn Hascher, Customer Success & Partner Manager bij ecManager. “Onze modulaire services architectuur en gescheiden data-, logica- en presentatielagen zijn volledig aanpasbaar en ondersteunen 100% on-brand en altijd passende omni-channel winkelervaringen. Geen dertien in een dozijn webshop, maar altijd een stap voor op de concurrentie.”

Een nieuw tijdperk van digital commerce in de cloud
Met ecManager SaaS op Microsoft Azure, het grootste cloud platform ter wereld, gaat ecManager weer een stap verder met het leveren van schaalbaarheid, flexibiliteit, betrouwbaarheid en performance.

Bjørn Hascher: “Klanten hebben hun eigen commerce platform in hun eigen single-tenant Azure cloud. Je deelt dus niet, zoals bij de traditionele multi-tenant SaaS oplossingen, de applicatie en infrastructuur met andere gebruikers of zelfs met je concurrenten. Je hebt met ecManager volledige vrijheid om business logica, presentatie, integraties en performance aan te passen. Hiermee kun je unieke online winkelervaringen ontwikkelen en maximaal sturen op het verbeteren van orderwaarde en conversies.”

Naast cloud infrastructuur biedt Microsoft Azure ook innovatieve cloud technologieën zoals artificial intelligence, voice>

Lees verder..

BizPress.nl