Persbericht: Derde Workday Run op 5 juli steunt KiKaWorkday, Inc.(NASDAQ:WDAY), toonaangevend in enterprise cloud applicaties voor finance en human resources, houdt op donderdag 5 juli aanstaande in Amsterdam de derde Workday Run voor KiKa. Met het evenement zamelt Workday, samen met partners en klanten, geld in voor KiKa, de stichting die fondsen werft voor onderzoek en andere activiteiten op het gebied van kinderkanker.

De Workday Run 2018 voor KiKa is een estafetteloop van in totaal 20 kilometer rond de Amsterdamse Bosbaan. Workday heeft de zakelijke relaties en partners uit haar community uitgenodigd deel te nemen aan de run met een team van vier personen waarbij elk teamlid 5 kilometer rent. Elk team zamelt op zijn beurt bij sponsors en relaties €500 inschrijfgeld in, dat volledig ten goede komt aan KiKa. Het streefbedrag is minimaal €5.000. De eerdere twee edities van de Workday Run stonden in het teken van KNGF Geleidehonden en iedere editie heeft meer dan €5.000 opgebracht voor het goede doel.

Met de Workday Run brengt Workday haar community graag bij elkaar voor het goede doel. Regional Director Benelux Ronald Huber van Workday: “De hechte band met onze Workday community komt met dit event absoluut naar voren. We vinden het samen met onze partners en klanten belangrijk om op deze manier een bijdrage te leveren aan de wereld om ons heen. KiKa is natuurlijk een prachtige stichting, waar iedereen met liefde aan bijdraagt. Er is dan ook veel belangstelling om mee te doen aan de run. Vorig jaar hadden we zo’n 100 deelnemers. Ik verwacht dat we het aantal dit jaar overtreffen.” De Workday Run 2018 voor KiKa start op donderdag 5 juli om 13:00 uur. Meer informatie over de run en de donaties is te vinden op de actiepagina van de Workday Ru>

Lees verder..

BizPress.nl