Persbericht: Datacenter.com lanceert ‘on-demand’ colocatie services model voor hybride cloudAmsterdam, 6 december 2017 – Datacenter.com, een recent opgerichte Europese colocatie datacenter provider die 500,000 dollar betaalde voor zijn domeinnaam en het doelgerichte plan heeft om wereldwijd grootschalige colocatie datacenters te ontwikkelen en beheren, heeft een ‘on-demand’ colocatie services model gelanceerd. Deze ‘Start Direct Cabinets’ van Datacenter.com zijn per maand af te nemen en kennen geen minimum contractperiode. De pay-as-you-go colocatie oplossing biedt elastische afnamemogelijkheden net als bij cloud, waaronder tevens flexibele stroom en connectiviteitsopties. Datacenter.com verwacht dat dit nieuwe services model nauw aansluit bij de behoeften van hybride cloud gebruikers.

Datacenter.com maakte vorige week de officiële opening bekend van zijn ‘groene’ flagship colocatie datacenter in Amsterdam, Datacenter.com AMS1. Dit nieuwe datacenter – de eerste faciliteit die door Datacenter.com is geopend – zal na voltooiing in totaal 5.000 vierkante meter colocatie vloeroppervlak beschikbaar hebben. Het design van het datacenter is zeer energie-efficiënt uitgevoerd middels het gebruik van onder andere indirect adiabatische koeling – wat resulteert in een gecalculeerde pPUE waarde van 1.04.

Datacenter.com heeft de intentie om met de lancering van zijn pay-as-you-go colocatie oplossing met flexibele contracttermijnen zaken volledig anders aan te pakken in de wereldwijde markt voor colocatie datacenter services. De nu bekendgemaakte go-to-market strategie van Datacenter.com zal in alle faciliteiten van de datacenter services aanbieder wereldwijd worden geïmplementeerd.

Datacenter.com Start Direct Cabinets biedt gebruikers de mogelijkheid om pay-as-you-go colocatie services af te nemen middels een flexibel contract van 30-dagen. De colocatie service o>

Lees verder..

BizPress.nl