Persbericht: COMPAREX erkend als Microsoft Azure Expert Managed Service Provider!AMSTERDAM, 17 juli 2018 – De wereldwijde IT-expert COMPAREX is één van de weinige deelnemers aan het onlangs aangekondigde wereldwijde Microsoft Azure Expert Managed Service Provider (MSP) -programma. Het programma certificeert enkele van de meest gekwalificeerde Azure Managed Services Providers ter wereld en staat voor hun mogelijkheden om geavanceerde ondersteuning voor cloud-beheer te bieden. De certificering helpt organisaties een geschikte partner te vinden om cloud-omgevingen te beheren.

Om deel te nemen aan het programma moesten aanvragers een strenge Microsoft-audit voltooien. COMPAREX voldeed aan alle criteria die zijn beschreven in het Microsoft-programma. Het bedrijf ondergaat sinds 2016 een transformatieproces van een licentie-reseller naar een wereldwijde Managed Service Provider. COMPAREX levert aan honderden klanten over de hele wereld Cloud Management Services, waaronder Azure Management and Monitoring, Unified Cloud Management en Cloud Consumption Monitoring. Het aanbod van diensten wordt continu uitgebreid.

Thomas Reich, CEO COMPAREX: “Als organisaties willen samenwerken met één van de beste providers voor managed services – zijn ze bij ons aan het juiste adres!” Onze deelname aan dit programma bewijst dat wij een lange weg hebben afgelegd van een traditionele leverancier van licenties naar het aanbieden van geïntegreerde diensten die veel waarde toevoegen voor organisaties. Ik ben er erg trots op dat de investeringen in onze medewerkers, processen, productontwikkeling en de tevredenheid van onze klanten hun vruchten afwerpen.”

Michel van Teijlingen, General Manager COMPAREX Nederland: “Wij adviseren en ondersteunen onze klanten al jaren over en met Microsoft Azure. Vanaf het begin hebben wij veel tijd en energie gestoken in het opdoen van kennis en het ontwikkelen van waardevolle diensten. Dat wij na de zware audit door het selectieproces heen zijn gekom>

Lees verder..

BizPress.nl