Persbericht: COLT TECHNOLOGY SERVICES LANCEERT AMERIKAANS NETWERK VOOR ON DEMAND BANDBREEDTE EN SELFSERVICEMOGELIJKHEDEN VOOR MULTINATIONALSColt Technology Services heeft een Amerikaans netwerk gelanceerd dat multinationals en financiële dienstverleners met Europa en Azië verbindt. Dit softwaregedreven netwerk herschrijft het model voor intercontinentale datadiensten.

Colt, een van ‘s werelds eerste ‘alt-nets’, heeft 13 grote Noord-Amerikaanse steden, waaronder New York, San Francisco en Chicago, verbonden met zijn fijnmazige Aziatische en Europese metronetwerken. Het wereldwijde netwerk van Colt omspant ruim 870 datacenters en 26.000 gebouwen met glasvezelverbindingen en verbindt klanten van Colt met ‘s werelds belangrijkste financiële knooppunten.

In Europa en Azië heeft Colt alle zeggenschap over het Colt IQ Network. Hierdoor kan het direct voorzien in de zakelijke behoeften van bedrijven zonder te worden vertraagd door een overdadig lange dienstenketen. Het Colt IQ Network biedt multinationals de mogelijkheid om direct de bandbreedte op te voeren en netwerkdiensten snel naar nieuwe locaties uit te breiden. Dit maakt Colt tot een strategische partner voor bedrijven die op internationale expansie inzetten.

Overal ter wereld verwachten bedrijven flexibele on demand connectiviteitsoplossingen met hoge bandbreedte die even gebruiksvriendelijk zijn als consumententoepassingen. Vaak zitten de verouderde technologie en processen van serviceproviders dit in de weg. Bedrijven kunnen op deze manier minder snel inspringen op de dagelijkse marktbehoeften. Dit schept kansen voor alternatieve netwerkaanbieders die vooroplopen in de technologische ontwikkelingen en ondersteuning kunnen bieden voor de snelle zakelijke besluitvorming waar de on demand economie om vraagt.

Het IQ Network van Colt biedt bedrijven real-time grip op hun over verschillende continenten verspreide technologische infrastructuur. Zij kunnen de on demand netwerkservices van Colt in een paar minuten activeren via een k>

Lees verder..

BizPress.nl