Persbericht: CodeMeter van Wibu-Systems winnaar CODiE award 2017 in categorie beveiliging en licentiemanagementSan Francisco, augustus 2017 – Wibu-Systems, leverancier van oplossingen voor licentie management en beveiliging voor onafhankelijke softwareleveranciers en machinebouwers, heeft de CODiE onderscheiding gewonnen voor zijn CodeMeter technologie. SIIA (Software & Information Industry Association) die voor het 32ste jaar producten nomineert voor de CODiE onderscheiding, noemt CodeMeter het beste systeem in 2017 voor het toekennen van gebruiksrechten voor software dan wel digitale content. CODiE winnaars behoren tot de ondernemingen die mondiaal de meest innovatieve bedrijfstechnologie op de markt brengen.

CodeMeter is een beveiligingsplatform die softwarebouwers in staat stelt hun intellectuele eigendom te gelde te maken door hun producten te beschermen tegen piraterij, ongeoorloofd kopiëren en reverse engineering. Daardoor zijn softwarebouwers en fabrikanten van apparaten met ingebouwde software in staat om robuuste leveringsmodellen te ontwikkelen waarmee ze ook bij onzekere marktomstandigheden en prijsfluctuaties tegemoet kunnen  komen aan de uiteenlopende wensen binnen hun klantenkring. De Wibu-Systems technologie stelt hun tevens in staat om methoden voor eindpunt beveiliging te integreren met hun eigen oplossingen conform het raamwerk van Industrie 4.0. CodeMeter is voorzien van de krachtigste en meest innovatieve encryptiemethodieken. Het product is leverbaar als pure, server gebaseerde softwareoplossing, als software ondergebracht in hardware (USB-dongles) van verschillend formaat of in de vorm van een beveiligd software element als onderdeel van een ’embedded’ systeem.  

De SIIA CODiE onderscheidingen gelden als belangrijke instrumenten voor aanbieders in de informatiesector om zich met hun producten in verschillende categorieën te meten. De genomineerden worden in een eerst>

Lees verder..

BizPress.nl