Crowdfundingcampagne CoffeeBundles op Oneplanetcrowd binnen vijf dagen op 100%


 

De campagne “Fund the Circular Coffee Future” die afgelopen dinsdag live ging heeft binnen vijf dagen tijd 100% van het doelbedrag opgehaald met hulp van 175 investeerders.

 

CoffeeBundles biedt koffieabonnementen aan waardoor iedereen toegang krijgt tot duurzame koffiebonen uit een topkwaliteit Siemens koffiemachine. Het concept is ontstaan vanuit een gedeelde visie tussen Bundles en Moyee Coffee om het consumeren van koffie radicaal te veranderen. De laatste maanden kiezen steeds meer consumenten voor het CoffeeBundles abonnement. Om de groei te financieren startte CoffeeBundles een crowdfunding campagne via Oneplanetcrowd. Door deelname van 175 investeerders is binnen vijf dagen het doelbedrag behaald.

 

CoffeeBundles combineert het circulaire én FairChain gedachtegoed en wordt daarom gezien als pionier in de koffiemarkt. “We leveren een state-of-the-art koffiemachine én premium kwaliteit koffiebonen met een écht goed verhaal erachter. Met dit concept dagen we Nespresso uit en verbannen we vervuilende single-use cups uit het huishouden”, aldus Wouter Buijze, verantwoordelijk voor de commercie van CoffeeBundles.

 

Door samen te werken met gevestigde fabrikanten zoals Siemens en Miele en nieuwe verdienmodellen te testen draagt Bundles bij aan de transitie naar een circulaire economie. Het pay-per-use model voor Miele witgoed, waar eerder een miljoen euro voor werd opgehaald via Oneplanetcrowd, is inmiddels een succes en ook de koffieabonnementen groeien hard. “Ik ben heel trots dat het voorbeeld van Wasbundles wordt opgepikt en dat het Bundles concept gebruikt wordt om ook in andere markten te streven naar Zero Waste. Qua impact zijn door de samenwerking met Moyee meteen grote stappen gezet. Op naar een revolutie in de koffiemarkt!”, aldus Marcel Peters, CEO van Bundles

 

Hoe werkt het pay-per-use concept? Klanten van CoffeeBundles betalen een all-in prijs per kop koffie voor het gebruik van een koffiemachine van Siemens én koffiebonen van Moyee Coffee. Onderhoudsmiddelen en eventueel reparaties zijn inbegrepen. “Met behulp van een speciaal ontwikkeld algoritme meten we hoeveel koppen koffie onze abonnees drinken zodat we op tijd nieuwe bonen kunnen leveren via de brievenbus en maandelijks het juiste bedrag kunnen factureren”, legt kartrekker van CoffeeBundles, Wouter Kreuwel, uit.

 

CoffeeBundles biedt de kans om te investeren in de vorm van een lening met een rente van 6% en een looptijd van 7 jaar. Het is mogelijk om in te stappen vanaf €250. Elke investeerder krijgt daarnaast korting op één van de koffieabonnementen.

Over Bundles

Bundles biedt ‘De beste spullen als een service’. Abonnementen op Miele wasmachines, Miele wasdrogers, Miele vaatwassers en Siemens koffiezetapparaten!

Kies een koffie abonnement met een Siemens koffiemachine EQ6, vergelijkbaar met een koffiemachine leasen, alleen dan inclusief FairChain koffiebonen van Moyee Coffee. En dat voor een lage prijs vanaf 25 cent per kop koffie. Hét alternatief voor een Nespresso en Illy machines en cups.

Een Bundles wasabonnement is het alternatief voor het huren van een wasmachine, of een wasmachine in termijnen afbetalen. Door een abonnement af te sluiten bij Bundles hoef je dus geen genoegen te nemen met een goedkope, tweedehands wasmachine, ook als je niet veel geld wil betalen voor een wasmachine.

Een Bundles droogabonnement is het alternatief voor een wasdroger huren, een wasdroger op afbetaling of een wasdroger in termijnen betalen. Dus koop geen tweedehands wasdroger, goedkope wasdroger of een wasdroger in de aanbieding. Kies voor Miele kwaliteit in een abonnementsvorm.

Een Bundles vaatwasbonnement is het alternatief voor een vaatwasser huren of een vaatwasser op afbetaling nemen.

Het bericht Crowdfundingcampagne CoffeeBundles op Oneplanetcrowd binnen vijf dagen op 100% verscheen eerst op Persberichten.biz.

BizPress.nl