Crowdbeamer laat mensen toe om overal te vergaderen.


Edegem, 25 juni 2019

Nu bijna overal in het land temperaturen tot boven de 30 graden rijzen is het niet moeilijk om jezelf in het zweet te werken. Wanneer je dan ook nog eens een heleboel vergaderingen hebt gepland in warme vergaderruimtes kan het allemaal wel eens té veel worden. Crowdbeamer biedt hiervoor de ideale oplossing.  

Crowdbeamer is een draadloos presentatiesysteem dat uw presentatie in real-time deelt met alle mobiele toestellen rondom u.  U kan meteen iedere ruimte omvormen tot de perfecte meeting room, dus ook de meest frisse ruimte in het gebouw of gewoon buiten in de schaduw de bespreking voeren.

U hoeft enkel uw toestel te verbinden met crowdbeamer en het systeem deelt onmiddellijk elk type content met de mobiele toestellen van de mensen rondom u. Met de gratis app zal uw publiek alles haarfijn kunnen volgen op hun smartphone, tablet of laptop.  En zelfs meer, inzoomen op details en snapshots nemen gebeurt zonder moeite.

 Over het Bedrijf

Crowdbeamer is ontwikkeld door RORYCO, een bedrijf dat werd opgericht met als missie gebruiksvriendelijke oplossingen op de markt te brengen voor alle professionals die zich bezighouden met het presenteren van informatie aan een life publiek. Onze missie bestaat erin presentaties weer leuk en interactief te maken door middel van oplossingen om informatie te delen die uw leven makkelijker maken – altijd, overal en ongeacht de grootte van het publiek.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Hans Romaen. U kunt bellen naar +32 3 826 93 40 of mailen naar hans@crowdbeamer.com   

RORYCO NV

Drie Eikenstraat 661,

2650 Edegem – Belgium

Telefoon +32 3 826 93 40

www.crowdbeamer.com

Het bericht Crowdbeamer laat mensen toe om overal te vergaderen. verscheen eerst op Persberichten.biz.

BizPress.nl