CRM Partners voor de vijfde keer opgenomen in Microsoft Dynamics Inner Circle


Scribe-software benoemt CRM Partners tot EMEA Partner of the year

Barneveld, 11 juli 2017 – CRM Partners is gisteravond tijdens Microsoft Inspire, het jaarlijkse partnerevent van Microsoft, voor de vijfde keer benoemd tot lid van de Microsoft Dynamics Inner Circle. Dit betekent dat de Customer Engagement-specialist wederom tot Microsofts meest strategische partners wereldwijd wordt gerekend. CRM Partners heeft zich opnieuw bewezen door een sterke klantgerichtheid, hoge klanttevredenheid en het aanbieden van een Customer Engagement-platform op basis van Microsoft-technologie.

Leden van de Inner Circle hebben zich bewezen door waardevolle en innovatieve oplossingen te bieden die organisaties helpen succesvoller te zijn. De Microsoft Dynamics Inner Circle beslaat slechts één procent van alle partners wereldwijd.

Scribe EMEA Partner of the year
Naast deze belangrijke erkenning van Mircrosoft werd CRM Partners ook door Scribe uitgeroepen tot EMEA Partner of the year. Tevens werd technologiespecialist Remon Boonstra van CRM Partners uitgeroepen door Scribe tot EMEA MVP of the year.

Emiel Putman, directeur en oprichter van CRM Partners: “Het is een eer om deze prestigieuze titel opnieuw op onze naam te mogen schrijven. Ik ben enorm trots op het hele team van CRM Partners, dat vastberaden en bevlogen is om organisaties te helpen om zich geliefd te maken bij hun klant. Al met al is dat waar Customer Engagement om draait. Dit jaar geeft niet alleen Microsoft ons de bevestiging dat we de juiste koers varen, maar onderschrijven de awards van Scribe dit ook. Om deze positie vast te houden, streven we ernaar ook komend jaar weer het verschil te maken in onze expertise en service.”

Het bericht CRM Partners voor de vijfde keer opgenomen in Microsoft Dynamics Inner Circle verscheen eerst op Persberichten.biz.

BizPress.nl