Workshop ‘Stress in Balans’ – voorkom een burn-out

Op vrijdag 20 januari 2017 organiseert het Stressexpertisecentrum van Jacqueline de Braal-Schouten de workshop ‘Stress in balans’ in Hotel de Gouden Leeuw te Voorschoten. In de workshop neemt de coach en auteur je mee op reis door de hersenen en laat zien hoe je stress voor je kunt laten werken.

Chaos in je hoofd, slaapproblemen, pijn in nek en schouders, hoofdpijn, weinig energie en altijd moe …..Stress kan voor veel klachten zorgen. Aan de hand van herkenbare praktijkvoorbeelden wordt in de workshop inzichtelijk gemaakt hoe stress je leven kan overnemen. Maar het gaat er natuurlijk vooral om hoe je optimaal gebruikmaakt van je stress en daarin een balans vindt. Stress zorgt voor creativiteit, concentratie en alertheid. Maar bij een langdurig teveel aan stress loert een burn-out.

Workshop
In de workshop leer je de stresssignalen te herkennen en hoe je een teveel aan stress in balans kan brengen. Het gaat daarbij in eerste instantie om het doorbreken van belemmeringen en het leren ‘omdenken’ van problemen waarbij het creatieve brein wordt uitgedaagd. Daarnaast ervaar je wat ademhalingsoefeningen, muziek, mindfulness en yoga voor je kunnen betekenen.

Over Jacqueline
Jacqueline de Braal-Schouten (1959) geniet nationale bekendheid als businesscoach, interventiespecialist en haar expertise op het gebied van stress. Tevens is zij auteur van de boeken ‘Stresspret’ en ‘Succes met stress’. Jacqueline organiseert de workshop in samenwerking met Anita Caboort, yogadocent en voedingsadviseur.

BizPress.nl