Winst VakantieVeilingen.nl onderstreept succes bij consument

Grootste Nederlandse veilingsite opnieuw meest populair in categorie Reizen en Vrije tijd

Amsterdam, 11 november 2011 – VakantieVeilingen.nl is dit jaar voor de tweede keer op rij verkozen tot de meest populaire reiswebsite in Nederland. De veilingsite liet andere genomineerden ver achter zich en kreeg de meeste stemmen van het Nederlandse publiek in de categorie Reizen en Vrije tijd. In de eerste 9 maanden van 2011 groeide het aantal veilingen met zo’n 50% tot ruim 150.000 per maand en 2,5 miljoen Nederlanders profiteerden al van een vrijetijdsarrangement bij VakantieVeilingen.nl. De Website van het Jaar Award wordt jaarlijks uitgereikt aan de meest populaire website volgens het Nederlandse publiek. Vorig jaar koos het Nederlandse publiek ook al voor VakantieVeilingen.nl.

Tijdens de feestelijke avond in de Beurs van Berlage werden er publieksprijzen in 21 categorieën uitgereikt. De Nederlandse internetgebruiker kon van 19 september tot en met 28 oktober 2011 zijn favoriet beoordelen op inhoud, navigatie en ontwerp. Per categorie kreeg de website met de hoogste kwaliteitsscore de titel Website van het Jaar.

Managing Director Huub van Mierlo van VakantieVeilingen.nl ziet de Award als een prachtige erkenning: “We zijn erg trots dat we deze prijs voor de tweede keer op rij winnen, een bevestiging dat we als bedrijf in dit snel groeiende en volwassen wordende segment van de reismarkt steeds weer weten te inspireren en verrassen. Bijvoorbeeld met een steeds groter aanbod en een hoog serviceniveau. Dat dit zo uitpakt is opnieuw fantastisch!”

VakantieVeilingen.nl(R)
VakantieVeilingen.nl(R) is met gemiddeld 5,5 miljoen bezoekers per maand dé marktleider op het gebied van online veilingen van vakanties en vrijetijdsarrangementen. De website is een uniek platform waarop maandelijks meer dan 150.000 online veilingen plaatsvinden. Elke veiling start vanaf E. 0,- en het minimale bod is nooit hoger dan E. 1,00. De hoogste bieder wint de veiling. Bieden kost niets.

VakantieVeilingen.nl(R) is onderdeel van Emesa Nederland B.V. die ook websites zoals InpakkenenWegwezen.nl en ActievandeDag.nl publiceert.

BizPress.nl