Vomar garandeert bezorging webshopbestelling op dezelfde dag

Vomar Voordeelmarkt garandeert als eerste in Amsterdam dat zij bestellingen in haar webwinkel nog dezelfde dag bezorgt. In de webwinkel zijn alle artikelen te verkrijgen die ook in de reguliere winkels met de nieuwe formule te verkrijgen zijn. Ook voor de online boodschappen geldt de laagste-prijs-garantie. Vomar Voordeelmarkt is de eerste discounter die inzet op volwaardige e-commerce. Later dit jaar wordt een verdere uitrol van het bezorggebied verwacht.

Bezoekers van de website vomar.nl wordt gevraagd hun postcode in te toetsen. Blijkt deze te liggen in het verzorgingsgebied van Amsterdam, dan wordt men automatisch doorgeleid naar de e-commerce-website. Bestelt een klant voor 12.00 uur dan worden de boodschappen dezelfde dag nog bezorgd tussen 19.00 en 21.30 uur. Bestelt een klant na 12.00 uur dan vindt de bezorging de volgende dag vanaf 11.30 uur plaats.

Consumenten dienen minimaal voor Euro 35,- aan boodschappen te bestellen om de boodschappen te laten bezorgen. Is het totaal aan boodschappen boven Euro 100 dan worden er geen bezorgkosten in rekening gebracht. Indien de consument er voor kiest om de boodschappen op te halen dan kan dit bij de filiaal van Vomar Voordeelmarkt aan het Bos- en Lommerplein. Een verdere uitrol van de pick-up-locaties vindt later dit jaar plaats.

Vomar Voordeelmarkt heeft vorig jaar een keuze gemaakt om stapsgewijs haar positie in de branche aan te passen naar een kwaliteitsdiscounter. De oorsprong van het concern is een familiebedrijf dat voor haar klanten de laagste prijs bedingt bij leveranciers voor de beste kwaliteit producten. Dit gegeven komt nog meer terug in de nieuwe ‘rode’ formule van Vomar Voordeelmarkt, een discountformule. In deze markt wordt nu ook de stap gezet naar een webwinkel met de slogan: ‘De laagste prijs, vandaag thuisbezorgd’.

BizPress.nl