Vijf toeristische ondernemers genomineerd voor VVV innovatieprijs 2010

De VVV bestaat in 2010 125 jaar, maar veel tijd om stil te staan bij de roemruchte geschiedenis is er eigenlijk niet. De blik is duidelijk op de toekomst gericht. “Niet verwonderlijk als je bedenkt dat de vrijetijdseconomie een steeds prominentere rol inneemt binnen de Nederlandse economie”, aldus Kees van Wijk, algemeen directeur VVV Nederland. “In de sector worden jaarlijks miljarden euro’s omgezet en honderdduizenden mensen zijn er in werkzaam”. 

Ondernemerschap is de sleutel tot succes
Het congres staat in het teken van ‘Ondernemerschap in de vrijetijdseconomie in Nederland’. Kees van Wijk: “ondernemerschap is de sleutel tot succes in de vrijetijdseconomie nu en in de toekomst. Door het congresprogramma willen we de deelnemers uitdagen en stimuleren.” Trendwatcher en directeur van adviesbureau Trendslator Hilde Roothart, topondernemer en TV persoonlijkheid Annemarie van Gaal en succescoach Marc Lammers van het ‘gouden’ dameshockeyteam van Peking 2008 leveren daaraan hun inspirerende bijdrage. RTL4 weervrouw Helga van Leur verzorgt de presentatie.

VVV Rob de Bes Award
Tijdens het congres vindt de uitreiking plaats van de VVV Rob de Bes Award. Deze innovatie- en aanmoedingsprijs wordt jaarlijks door de VVV sector uitgereikt aan een toeristische ondernemer of organisatie die zich op positieve wijze onderscheidt door bijvoorbeeld een vernieuwend product of een originele marketingaanpak. De jury onder leiding van MKB Nederland voorzitter Loek Hermans kiest uit vijf genomineerden de uiteindelijke winnaar. De genomineerde organisaties zijn Attractiepark Slagharen, Airborne Museum ‘Hartenstein’, Spot Groningen, Heerlen Live en De Veluwe, mooi mijn plek! 

BizPress.nl