Vakopleiding moet einde maken aan misstanden kamerverhuur


Overlast, schrijnende situaties en zelfs doden, er is veel mis in de verhuur van kamers. De brand bij Ma Vogel staat ons nog op het netvlies gegrift. De snelle opkomst van Airbnb en de vele Bed & Breakfasts doet ons vrezen voor nog meer woonellende en overlast. Een vakopleiding kamerverhuur is het nieuwste wapen in deze strijd.

 

De vakopleiding zal begin 2019 als schriftelijke opleiding van start gaan. Zodra er voldoende draagvlak is wordt bekeken of overgegaan wordt naar klassikaal onderwijs. De opleiding, die afgesloten wordt met een examen, is laagdrempelig voor zowel wat betreft het instapniveau als de kostprijs. Er is dus geen specifieke vooropleiding vereist. Desondanks komt het niveau uiteindelijk uit op MBO 3. Naast kamerverhuur, Airbnb en B&B, richt de opleiding zich tevens op medewerkers en lagere leidinggevenden in de hotelbranche. Inhoudelijk is de opleiding zowel diep als breed.

 

=========================================================

 

Voor meer informatie: vakopleidingkamerverhuur@outlook.com Aan de website wordt nog gewerkt: https://vakopleiding-kamerverhuur.webnode.be/

Het bericht Vakopleiding moet einde maken aan misstanden kamerverhuur verscheen eerst op Persberichten.biz.

BizPress.nl