Update strategische positionering Novisource


 

 

PERSBERICHT

 

 

Update strategische positionering Novisource

Niet-bindend bod ontvangen op consultancy activiteiten

Mogelijke verkoop bemiddelingsactiviteiten

 

 

 

      Nieuwegein, 24-01-2018

Novisource N.V. deelt mee dat haar onderzoek naar de toekomstige strategische positionering van Novisource een volgende fase is ingegaan.

De Raad van Bestuur en de Raad van Commissarissen hebben, zoals aangekondigd in het halfjaarbericht, sinds augustus 2017, met behulp van externe adviseurs, onderzoek verricht naar de strategische positionering van Novisource. Uit een eerste analyse blijkt dat in de markt mogelijk interesse is voor overname van de bedrijfsactiviteiten van Novisource. Dit heeft ertoe geleid dat de Raad van Commissarissen en Raad van Bestuur hebben besloten op zoek te gaan naar een geschikte koper voor de bemiddelingsactiviteiten (ondergebracht in Novisource Contracting Services B.V.) van Novisource.

Novisource heeft inmiddels een blijk van interesse ontvangen voor overname van de consultancy activiteiten (ondergebracht in Novisource B.V. en Opdion Services B.V.) Novisource bestudeert het niet-bindend bod en zal het betrekken in haar verdere exploratie van een verkoop van dit bedrijfsonderdeel. Een verkoop van de consultancy activiteiten behoeft goedkeuring van de aandeelhoudersvergadering van Novisource.

Zodra er ontwikkelingen zijn die daartoe aanleiding geven, zullen nadere mededelingen worden gedaan.

Dit is een mededeling op grond van artikel 17 van de EU Verordening Marktmisbruik 596/2014.

Voor meer informatie over dit persbericht:

Philip van Blanken, CEO +31 (0)30 850 44 44

ir@novisource.nl

 

 

Over Novisource N.V.

Het merkenportfolio van Novisource N.V. (NOVI: AEX) omvat de merken Novisource Finance, B-street, en Opdion Services BV. Dagelijks vertalen projectmanagers, businessconsultants en interim-managers van Novisource actuele en relevante thema’s op het gebied van business en ICT naar de bedrijfsvoering en operationele processen van organisaties in vooral de financiële sector. Dit doen zij op een puur ondernemende wijze en met de benodigde realisatiekracht. Zo helpt Novisource organisaties zich te ontwikkelen en hun doelen te realiseren. Voormalig B-street (sinds 1 juli 2017  actief onder de naam Novisource Contracting Services BV) richt zich op de bemiddeling van ZZP’ers voor aantrekkelijke opdrachten op het snijvlak van business & ICT. Opdion Services BV is gespecialiseerd in het verbeteren en verrijken van bedrijfsprocessen. Of het nu gaat om applicatie integratie (SOA) of business proces management (BPM). Bezoek voor meer informatie over Novisource N.V. of haar werkmaatschappijen onze website www.novisource.nl of www.opdion.com

  

BizPress.nl