Unieke live beelden in de aanloop naar de Fed Cup in Frankrijk

Ubideo en de Koninklijke Nederlandse Lawn tennis Bond (KNLTB) slaan de handen ineen. De aanloop naar de Fed Cup 2016 in Frankrijk zal live gedekt worden door live video streaming startup Ubideo.

Niet eerder konden we live volgen wat er allemaal gebeurt in de aanloop naar de finales. Hoe bereiden de Nederlandse tennissters zich voor op wedstrijden, wat eten ze, waar letten ze op, en zijn ze in topvorm? De camera’s komen op plekken waar ze normaal niet draaien, zoals binnen bij de fysiotherapeut en in de keuken waar het eten van de topsporters wordt bereid.

De live stream zorgt op 13, 14 en 15 april voor een volledig beeld van de aanloop naar de vrouwen competitie: interviews met de halve finale tennissters Kiki Bertens, Arantxa Rus, Richel Hogenkamp en Cindy Burger; en meer! Live vloggers reizen af naar Frankrijk om real time te laten zien wat er allemaal gebeurd voorafgaand aan een belangrijke internationale tenniscompetitie.

Dus ben je een tennis fan, mis dit live report met unieke beelden dan niet. Kijk mee via www.knltb.nl/fedcuplive of download de Ubideo app en bezoek ubideo.com voor meer informatie.

BizPress.nl