Trotec Laser exposant Technishow 2018


Trotec Laser exposant Technishow 2018

Haaksbergen, 14 februari 2018. TechniShow is dé grootste en belangrijkste vakbeurs van de Benelux op het gebied van industriële productietechnieken, bewerking en verwerking van metalen, kunststoffen, toebehoren en hulpmiddelen. Van 20 tot en met 23 maart 2018 presenteert Trotec de laatste trends, ontwikkelingen, producten en oplossingen in de industrie. Bezoekers zijn van harte welkom op de Trotec stand in hal 8, stand E116.

Demonstratie Trotec lasersystemen
Trotec Laser zal diverse systemen uit het portfolio live demonstreren tijdens de Technishow! Zo zullen er verscheidene lasersystemen uit de Speedy lasergraveer-, de SP lasersnij- en de SpeedMarker lasermarkeerserie worden gedemonstreerd. 

Demonstratie Trotec laser- en graveermaterialen
Naast de lasersystemen zal Trotec ook hun laser- en graveermaterialen demonstreren: zowel diverse metalen als kunststoffen. Ook introduceren zij tijdens de beurs de nieuwe lijn van aluminium: ‘Standard Line Aluminum’.

Gratis toegangskaarten
Gratis toegangskaarten kunnen via de website van Trotec Laser www.troteclaser.nl worden aangevraagd.

Over Trotec Laser:
Trotec is een internationale producent van pasklare laseroplossingen met een breed gamma van toepassingen; van lasergraveren en -snijden tot industrieel markeren. De hoge kwaliteit van de uitgebreide lijn van lasergraveer-, lasersnij- en lasermarkeermachines, gecombineerd met de ongeëvenaarde service, hebben Trotec gemaakt tot één van de toonaangevende producenten van computergestuurde laserapparatuur en markeringssystemen. De machines van Trotec zijn in meer dan 90 landen over de wereld verkocht.

…………………………………………………………………………………………..
Verdere informatie:

Marloes Middelkamp

E-Mail: marloes.middelkamp@troteclaser.com

Tel: +31 (0)535741515

Trotec Laser BV

Tolstraat 21A

7482 DC Haaksbergen

http://www.troteclaser.com

Het bericht Trotec Laser exposant Technishow 2018 verscheen eerst op Persberichten.biz.

BizPress.nl