Sleutel naar een succesvol liefdesleven

Van deze acht factoren bleek het “leren ontmoeten van vrouwen” de meest doorslaggevende factor te zijn. Wanneer mannen niet de kans creëren om vrouwen te ontmoeten, zal hun liefdesleven hoogstwaarschijnlijk niet veel voldoening geven. Genoeg mannen lijken dit echter niet te beseffen. In de vrije tijd voor de tv hangen of achter de computer zitten klinkt misschien leuk, maar blijkt dus weinig bij te dragen aan een succesvol liefdesleven. Mannen die meerdere vrouwen ontmoeten vergroten niet alleen de kans op leuke contacten, maar voelen zichzelf ook comfortabeler rondom vrouwen. Dit vergroot wederom de kans op succes, en zo ontstaat er een positieve cirkel die tot succes kan leiden in de privé sferen.

De zeven andere bepalende factoren zijn: emotionele stabiliteit, humor, aanraking, dominantie, aardig bevonden worden, extravert zijn, en het praten over seks. Allen dragen ze voor een groot deel bij aan een succesvol liefdesleven. Diverse wetenschappen onderschrijven de positieve bijdrage aan het liefdesgeluk door deze factoren. Mits de juiste methodieken worden toegepast zijn al deze facetten voor een ieder aan te leren. De ene zal wat lastiger gaan en wat meer tijd kosten om aan te leren dan de andere. Echter, met de juiste oefeningen kan iedereen zijn liefdesleven aanzienlijk verbeteren en het beste uit zichzelf halen.

Oefeningen die hierbij helpen zijn o.a. cognitieve gedragstherapie, mindfulness, een dagboek bijhouden, meer aanraken, en het leren vinden van overeenkomsten. Door deze facetten stap voor stap toe te passen, zullen deze acht factoren steeds normaler gaan aanvoelen. Door bewust hier mee bezig te zijn, kunnen mannen groeien naar de man die ze willen zijn en hun eigen geluk in de liefde bepalen. De sleutel naar een succesvol liefdesleven heb je dus zelf in de hand.

BizPress.nl