Segway brengt Smart en Lichtgewicht Elektrische Steps op de markt
Ninebot by Segway ES1 en ES2 KickScooters zullen getoond worden op IFA 2017 in Berlijn


Amsterdam, Nederland – 14 augustus 2017 – Vandaag breidt Segway, ‘s werelds toonaangevende leverancier van persoonlijk elektrisch vervoer, haar consumentenlijn uit met de lancering van twee smart, lichtgewicht Ninebot by Segway KickScooters die op IFA 2017 te zien zullen zijn van 1 – 6 september in Berlijn, Duitsland.

“De KickScooters kunnen gebruikt worden in combinatie met een smartphone-app en is voorzien van handige functionaliteiten die voorzien in de behoefte van de hedendaagse veeleisende consument,” zegt Dennis Hardholt, President, Segway Europe B.V. “We zijn ervan overtuigd dat de respons op onze KickScooters uitstekend zal zijn.”

“Vol enthousiasme kondigen we aan een nieuw snelgroeiende consumentenmarkt aan te boren met onze KickScooters, welke we zullen introduceren op IFA, één van ’s werelds grootste consumentenelektronica beurzen, zegt Richard van Santen, Vice President Sales en Marketing, Segway Europe B.V. “Wij nodigen consumenten, retailers en media uit om onze stand te bezoeken en ons brede scala aan veelzijdige en elektrische persoonlijke mobiliteitsoplossingen te ervaren.”

ES1 – De ES1 KickScooter heeft een maximale snelheid van 20 km/u, met een bereik van circa 25 km*. Het beschikt ook over een LED display, Anti Blokkeer Systeem en cruise control.

ES2 – Het ES2-model kan een maximumsnelheid van ongeveer 25 km/u behalen, met een maximumbereik van maximaal 25 km*. De achterste schokdemping zorgt voor een comfortabele rit en de aanpasbare sfeer- en achterlichten zorgen niet alleen voor plezier, maar ook dat de bestuurder in weinig licht goed zichtbaar is.

Lichtgewicht, Opvouwbaar en Uitbreidbaar
Beide KickScooters zijn lichtgewicht en beschikken over een one-touch inklapsysteem. Ze kunnen gemakkelijk worden meegenomen in het openbaar vervoer of in de auto, waardoor een bestuurder handig en efficiënt naar werk kan rijden of gewoon een ritje kan maken voor eigen plezier. Bestuurders hebben ook de mogelijkheid om de elektrische step te upgraden met een optionele tweede batterij. Dit zorgt voor een bereik van maximaal 45 km*, en stelt ES2-bestuurders in staat om snelheden van maximaal 30 km/u te bereiken en steilere hellingen op te gaan. De Ninebot by Segway KickScooters zullen beschikbaar zijn in Q4 2017. Specifieke prijzen zullen te zijner tijd bekend worden gemaakt. Meer informatie is te vinden op www.segway.com

IFA 2017
Een persconferentie van Segway vindt plaats voor geaccrediteerde pers op donderdag 31 augustus om 10.00 uur in de Segway Booth – Hal 7.2a. Media die geïnteresseerd zijn in het plannen van een productdemonstratie op de stand, kunnen contact opnemen met Marjolein Hessing.

* Bereik is afhankelijk van het gewicht van de bestuurder, rijstijl en terrein


Over Segway
Segway beweegt in een gloednieuwe en veelbelovende richting. Sinds jaren staan we bekend als wereldleider op het gebied van commercieel, elektrisch en self-balancing persoonlijk vervoer. Na het strategisch samengaan met Ninebot hebben we onze productlijnen en doelgroepen heroverwogen en ingrijpende veranderingen aangebracht. We passen nu ook ons wereldberoemde intellectuele eigendom toe op consumentenproducten, met een sterke focus op lifestyle, functioneel en recreërend vervoer, zonder teveel terug te kijken naar het verleden. Voor meer informatie, bezoek www.segway.com.

SEGWAY en het Segway ‘Flyuy’ logo zijn geregistreerde handelsmerken van Segway Inc. Handelsmerken die niet eigendom zijn van Segway, zijn eigendom van hun respectieve eigenaren zoals aangegeven.

BizPress.nl