SAP certificeert Mendix software voor flexibel ERP maatwerk

Rotterdam, 21 juli 2010 – SAP heeft deze maand het Mendix Platform officieel gecertificeerd voor integratie met SAP ERP-systemen. De SAP-certificering stelt SAP NetWeaver gebruikers in staat om hun SAP systeem snel en eenvoudig uit te breiden met flexibele en gebruiksvriendelijke webapplicaties. Data in SAP kan nu eenvoudig worden ontsloten via moderne portal applicaties, die makkelijk aan te passen zijn aan dynamische processen.

Derek Roos, CEO van Mendix, constateert een groeiende trend in bedrijven die het maximale rendement willen halen uit bestaande systemen: “We zien steeds meer klanten die kiezen voor een hybride oplossing, waarbij een standaard ERP- of CRM pakket wordt uitgebreid met flexibel, webbased maatwerk, bij voorkeur in de cloud. In plaats van bestaande systemen aan te passen, wordt gekozen voor een oplossing als Mendix, en kan er op die manier sneller en tegen lagere kosten ingespeeld worden op nieuwe behoeften vanuit de business. Deze SAP-certificering bevestigt onze complementaire waarde en de technische kwaliteit van onze aanpak.”

Over Mendix

Mendix is een snelgroeiend Nederlands softwarebedrijf met klanten over de hele wereld. Mendix levert een innovatief softwareplatform waarmee op een nieuwe manier maatwerksystemen kunnen worden ontwikkeld. Voordeel van de aanpak van Mendix is de eenvoud, snelheid en flexibiliteit waarmee nieuwe business wensen kunnen worden verwerkt in het systeem. Dit reduceert het projectrisico en leidt uiteindelijk tot een hogere kwaliteit van de oplossing. Het bedrijf heeft meerdere prijzen gewonnen; daarnaast werd Mendix eerder door analistenbureau Gartner benoemd als Cool Vendor, een gerenommeerde titel voor innovatieve technologiebedrijven. Kijk voor meer informatie op www.mendix.com.

Media Contact
Korstiaan Zandvliet, Marketing Manager
M: +31 (0)6 247 163 96
korstiaan.zandvliet@mendix.com

BizPress.nl