Rolluiken, nu ook op maat


Goed nieuws! Sinds kort kan je bij Creon rolluiken op maat bestellen. Daarbij kan je kiezen uit een divers assortiment. Zoals gebruikelijk bij Creon gaat dit om maatwerk van hoge kwaliteit voor een bescheiden prijs.

 

Handig en verrassend mooi

De rolluiken die Creon ontwikkeld heeft, zijn makkelijk in het gebruik, isolerend en zonwerend. Ze zorgen bovenal voor privacy. Een roldeur voor bijvoorbeeld je garage, heeft daarnaast een inbraakwerende functie. In het assortiment zitten ook rolluiken met een hor, zodat je tijdens warm weer je woning kan vrijhouden van insecten. Je kan bij een rolluik zelf kiezen of je deze met de hand bedient, of met een afstandsbediening. De Creon rolluiken worden in verschillende kleuren geproduceerd en met aandacht afgewerkt. Zo zijn ze mooi in je woning aanwezig en zeker niet storend voor je interieur!

 

Het assortiment

Creon heeft een goed doordacht assortiment zodat je een passend rolluik kan vinden. De volgende typen rolluiken kan je bestellen bij Creon:

– Basis rolluik

– Rolluik met hor

– Screen

– Inbouw rolluik

– Rolluik 55 (geschikt voor grote ramen of kleine garagedeuren)

– Roldeuren

Accessoires en onderdelen zoals band bediening, een motor en afstandsbediening kan je ook bestellen bij Creon.

 

Creon rolluiken automatiseren

Net als een aantal andere artikelen bij Creon, kan je je rolluik automatiseren. Bij Creon wordt er gewerkt met motoren van het merk Somfy Solus, een degelijk merk op het gebied van domotica. Bij Creon is dit merk voor een vertrouwde, lage prijs verkrijgbaar.

 

Voorbereiden op een bestelling

Als je je gaat verdiepen in Creon rolluiken hoef je geen offerte aan te vragen. Je kan vooraf de prijs van jouw maatwerk online berekenen, zo vaak je wilt. Vrijblijvend, en je komt nooit voor verrassingen te staan. Precies zoals je van Creon al gewend was! Twijfel je over de kleur van jouw maatwerk, dan kan je een kleursample aanvragen. De prijs daarvan krijg je in de vorm van korting terug als je een bestelling plaatst.

 

Inmeten en bestellen

Net als de andere artikelen van Creon, staan er voor alle rolluiken duidelijke instructies betreft inmeten online. Omdat het maatwerk betreft, is het niet mogelijk om een bestelling te retourneren. Gemiddeld is de levertijd van een bestelling 10 à 18 werkdagen. Je kan je Creon rolluiken thuis laten bezorgen of gratis afhalen in het magazijn in Hardinxveld-Giessendam. Voor de montage van Creon rolluiken vind je duidelijke instructies online. Natuurlijk kan je altijd contact opnemen met Creon voor vragen!

BizPress.nl