PSV gedoodverfde titelkandidaat Eredivisie

Rijswijk, 5 augustus 2010 – Op vrijdag 6 augustus om 20.45 uur start het Eredivisieseizoen 2010/2011. Volgens de Totospelers is PSV met 35,3% de favoriet voor de Eredivisietitel. Ajax komt met 29,2% op een tweede plaats. 

Sinds het seizoen 1999/2000 is PSV zeven keer kampioen geworden van de Eredivisie. FC Twente won vorig jaar voor het eerst de Eredivisie. De Totospelers schatten FC Twente nog wel redelijk hoog in met 11,7%. Slechts een kleine groep Totospelers geeft SC Heerenveen en FC Utrecht kans op de titel. Men kan met Toto tot en met vrijdag 6 augustus 20.40 uur inzetten op de weddenschap: wie wordt kampioen van de Eredivisie 2010/2011?

Toto spelen
Vanaf 6 augustus start het Nederlandse voetbalseizoen en kan men met Toto weer dagelijks voorspellingen doen voor verschillende voetbalwedstrijden zoals de Eredivisiewedstrijden. Toto spelen kan via www.toto.nl of in bijna alle tabak- en gemakwinkels in Nederland.

Iedereen wint met Toto
Niet alleen spelers van Toto winnen met Toto maar ook goede doelen winnen. De opbrengsten van Toto komen na aftrek van het prijzengeld, ten gunste van goede doelen op het gebied van sport, cultuur, maatschappelijk welzijn en volksgezondheid. Sinds de oprichting van De Lotto, de organisatie achter Toto, is er meer dan 1,2 miljard euro naar de Nederlandse sport gegaan. Naast de topsport profiteert ook de amateursport en breedtesport van een grote jaarlijkse bijdrage. Aan overige goede doelen waaronder het Oranjefonds, Prins Bernhard Cultuurfonds en de Nierstichting is sinds de oprichting 500 miljoen euro afgedragen.

BizPress.nl