Primera breidt aanbod tickets uit door samenwerking met Ticketmaster

Naast de samenwerking met ticketpartijen Paylogic en Eventim gaat Primera nu ook de samenwerking aan met Ticketmaster. Als aftrap starten de ruim 480 winkels van Primera op 20 februari 2016 met de verkoop van tickets voor Pinkpop. Daarnaast worden tickets aangeboden voor diverse bekende poppodia, festivals en concerten. Hiermee bevestigt Primera wederom hét fysieke verkoopkanaal voor tickets te zijn. 

“Wij zijn erg verheugd met deze samenwerking, Ticketmaster biedt ons toegang tot een breed aanbod van festivals, concerten en poppodia en is een mooie toevoeging op onze bestaande partners. De samenwerking met de wereldwijde marktleider op het gebied van ticketverkoop is voor ons een goede toevoeging”, aldus Mikel van Soest, assortimentsmanager bij Primera. 

Aukina Buining, Managing Director van Ticketmaster Nederland voegt hieraan toe “Wij verkopen ongeveer 4 miljoen tickets per jaar in Nederland en zien dat veel mensen kiezen voor een online aankoop. Er bestaat echter bij organisatoren, popzalen en de consument een behoefte om ook tickets via fysieke verkooppunten te (ver)kopen, en wij willen uiteraard aan die behoefte voldoen. Door de samenwerking met Primera aan te gaan, en nu tickets in ruim 480 winkels te kunnen aanbieden, zorgen wij voor een landelijke dekking. Wij verwachten dan ook dat deze aanvulling een positief resultaat zal hebben op de verkoop van tickets”.

BizPress.nl