Philip van Blanken, CEO Novisource treedt per 1 april 2018 terug.


 

PERSBERICHT

 

Philip van Blanken, CEO Novisource treedt per 1 april 2018 terug.

 

      Nieuwegein, 6-12-2017

Novisource NV deelt mee dat Philip van Blanken heeft besloten om per 1 april 2018 terug te treden als CEO.

De Raad van Commissarissen zal zich in de komende periode beraden op de invulling van de positie van CEO.

Philip van Blanken: “Ik kijk terug op een boeiende tijd bij Novisource waarbij het bedrijf er aanzienlijk sterker en beter voorstaat en de winstgevendheid en cashpositie fors verbeterd zijn. De huidige positie van Novisource geeft een goede basis voor een verdere ontwikkeling van het bedrijf.”

Duco Wildeboer, Voorzitter RvC: ” Wij zijn Philip bijzonder erkentelijk voor zijn inspanningen over de afgelopen periode. Novisource is mede dankzij zijn werk in een stabiele positie gekomen en kan de toekomst met vertrouwen tegemoet zien. We hebben vertrouwen in het sterke Management Team dat Novisource naar de volgende fase kan begeleiden.”

Dit is een mededeling op grond van artikel 17 van de EU Verordening Marktmisbruik 596/2014.

Voor meer informatie over dit persbericht:

Philip van Blanken, CEO +31 (0)30 850 44 44

ir@novisource.nl

 

 

Over Novisource N.V.

Het merkenportfolio van Novisource N.V. (NOVI: AEX) omvat de merken Novisource Finance, B-street, en Opdion Services BV. Dagelijks vertalen projectmanagers, businessconsultants en interim-managers van Novisource actuele en relevante thema’s op het gebied van business en ICT naar de bedrijfsvoering en operationele processen van organisaties in vooral de financiële sector. Dit doen zij op een puur ondernemende wijze en met de benodigde realisatiekracht. Zo helpt Novisource organisaties zich te ontwikkelen en hun doelen te realiseren. Voormalig B-street (sinds 1 juli 2017 ook actief onder de naam Novisource Contracting Services BV) richt zich op de bemiddeling van ZZP’ers voor aantrekkelijke opdrachten op het snijvlak van business & ICT. Opdion Services BV is gespecialiseerd in het verbeteren en verrijken van bedrijfsprocessen. Of het nu gaat om applicatie integratie (SOA) of business proces management (BPM). Bezoek voor meer informatie over Novisource N.V. of haar werkmaatschappijen onze website www.novisource.nl of www.opdion.com

  

BizPress.nl