Persuitnodiging : Kick-off Koningsspelen 2020


HELLEVOETSLUIS – Op woensdag 22 januari aanstaande vindt de kick-off van de Koningsspelen 2020 plaats. Tijdens de kick-off geven we het officiële startsein voor de inschrijvingen en maken we onder andere het thema van de 8e editie van de Koningsspelen bekend.

Graag nodigen we u uit om hierbij aanwezig te zijn. Bij de kick-off op basisschool De Sterrenwacht in Hellevoetsluis zijn Richard Krajicek (initiatiefnemer Koningsspelen), Carin de Koning (directeur De Sterrenwacht), Annemarie de Rijke (directeur De Brandaris), Ron Boszhard & Britt Dekker (Zappsport AVROTROS), Kinderen voor Kinderen (BNNVARA), de leerlingen van De Sterrenwacht en leerlingen van de naastgelegen basisschool De Brandaris aanwezig.

Naast de bekendmaking van het thema van de Koningsspelen 2020 treedt Kinderen voor Kinderen op met de PASAPAS. De video van het lied is de best bekeken video op YouTube in Nederland in 2019 met 12,5 miljoen views. Ook onthullen zij de titel van het nieuwe Koningsspelenlied.

Na de bekendmaking van het thema en de titel van het lied schrijven Richard Krajicek, Carin de Koning en Annemarie de Rijke zich gezamenlijk in voor de Koningsspelen 2020 die op vrijdag 17 april 2020 plaatsvinden.

 De gemeente Hellevoetsluis is een JOGG-gemeente. Dit betekent dat de gemeente zich inzet voor een vitale samenleving waarin alle kinderen en jongeren leren, wonen, werken en spelen in een omgeving waarin gezond leven leuk en makkelijk is.

 Ook op basisschool De Sterrenwacht wordt gezond gedrag structureel gestimuleerd. Zo ontvangen alle leerlingen drie keer per week gratis fruit en groente in het kader van EU-Schoolfruit en zijn er speciale lessen over fruit, groente en gezonde voeding. De gymles en sportieve naschoolse activiteiten worden door de combinatiefunctionaris van Stichting Push verzorgd. Daarnaast krijgen alle leerlingen een keer per week judo van een professionele docent.

PROGRAMMA 

09:30 uur                            Ontvangst Pers

10:00 uur                            Start programma

10:05 uur                            Sportieve battle

10:15 uur                            Optreden Kinderen voor Kinderen “PASAPAS”

10:20 uur                            Bekendmaking thema Koningsspelen 2020 en titel Koningsspelenlied

10:30 uur                            Inschrijving Koningsspelen 2020

10:35 uur                            Afsluitend optreden Kinderen voor Kinderen

10:40 uur                            Mogelijkheid tot afnemen interviews                                               

Richard Krajicek – initiatiefnemer Koningsspelen

Carin de Koning – directeur De Sterrenwacht

Annemarie de Rijke – directeur De Brandaris

Ron Boszhard & Brit Dekker – presentatoren Zappsport

Kinderen voor Kinderen

Leerlingen De Sterrenwacht

11:10 uur                            Einde

ADRES  

Basisschool De Sterrenwacht

Branding 47 – 49

3224 GA Hellevoetsluis

  

BizPress.nl