Persbericht: Zyxel vernieuwt EU-partnerprogramma: Zyxel Ally-programma (ZAP!)Hoofddorp, 3 januari 2018 – Zyxel, Your Networking Ally, heeft afgelopen jaar het nieuwe EU-partnerprogramma geïntroduceerd dat vandaag officieel is gelanceerd is in de regio’s Scandinavië en Benelux. Resellers die deelnemen aan het Zyxel Ally-programma (ZAP!) en investeren in de technologie-oplossingen van Zyxel worden beloond met kortingen die oplopen tot 12 procent op mkb- en cloudproducten.

Resellers hebben toegang tot een drieledig partnerschapssysteem: Ally, Silver en Gold. Doorgroeien naar een hoger niveau is mogelijk door te investeren in vier productgroepen:

  • Runrate (1 punt) – Producten ontworpen voor kleine bedrijven en verkocht via traditionele distributie aan wederverkopers of online.
  • SMB & Licenses (ieder 3 punten) – Branchespecifieke technologieproducten met verbeterde functiesets die zijn ontworpen om te worden verkocht via geaccrediteerde VAR’s.
  • Cloud (5 punten) – Op de cloud gebaseerde oplossingen geboden door onze VAR-community.

Het programma omvat een reeks incentives, voordelen en voortdurende samenwerking, ondersteund door de online partnerportal. Dit biedt exclusieve promoties, driemaandelijkse engagementpremies, marketingmiddelen, toegang tot evenementen en directe contactlijnen met alle distributeurs en Zyxel.

Andere nieuwe programmafuncties zijn verkoop- en oplossingsopleidingen (online en offline), directe kortingen op distributie (vanaf 5% voor Ally-partners), pre-sales ondersteuning en geavanceerde technische support.

“De vernieuwing van het partnerprogramma is sterk afgestemd op ons nieuwe doel voor ons merk wereldwijd – gericht op wat belangrijk is voor onze partners”, aldus Peter van der Putten, Head of Channel van Zyxel Be>

Lees verder..

BizPress.nl