Persbericht: Zwangerschapswebsite 24Baby.nl voor derde maal op rij Website van het JaarLEIDEN, 24 november 2017 – 24Baby.nl is gisteravond verkozen tot beste website in de categorie Gezondheid bij de Website van het Jaar verkiezing. Het is voor het derde jaar op rij dat de website over zwanger worden, zwangerschap en baby’s deze prijs in ontvangst neemt. De Website van het Jaar verkiezing is de grootste publieksprijs voor websites.

Binnen vijf jaar na oprichting is 24Baby.nl uitgegroeid tot de best bezochte website op het gebied van zwangerschap en baby’s. Doordat de eindredactrice van 24Baby.nl van huis uit arts is en de website veel samenwerkt met deskundigen, is 24Baby.nl een betrouwbare bron in een levensfase waarin veel vragen en onzekerheden voorkomen. Het populairste onderdeel is de zwangerschapskalender waarmee zwangere vrouwen de ontwikkeling van hun kindje nauwgezet kunnen volgen.

Missie van 24Baby.nl
Koen de Bakker, mede-oprichter van 24Baby.nl: “Onze missie is om de meest betrouwbare online bron voor aanstaande en jonge ouders te zijn. In alles wat wij doen, zetten we onze bezoekers centraal. Het winnen van een publieksprijs is daarom een mooie kroon op ons werk.”

“Onze website bestaat volgend jaar vijf jaar. Ik ben extra trots dat we binnen vijf jaar al drie keer Website van het Jaar zijn geworden. Het is mooi om te zien dat de kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid waar wij voor staan, ook wordt gewaardeerd en erkend.”

Over Website van het Jaar
De Website van het Jaar verkiezing is de grootste online publieksprijs voor de beste en populairste websites van Nederland. In 2017 werden er 655.810 stemmen uitgebracht in 24 categorieën. De verkiezing wordt jaarlijks objectief en onafhankelijk georganiseerd door Multiscope en Emerce.

Over 24Baby.nl
24Baby.nl is de grootste website op het gebied van zwangerschap en baby’s. Als onaf>

Lees verder..

BizPress.nl