Persbericht: Zebra Technologies levert prestatievoordeel voor de frontlinieHeerenveen – 02 augustus 2018 – De groeiende verwachtingen van consumenten voeden de on demand-economie en de behoefte naar aantrekkelijke ervaringen. Als reactie op deze trend staat het innovatieve bedrijf Zebra Technologie Corporation (NASDAQ: ZBRA), via oplossingen en partners, bedrijven bij in het verkrijgen van een prestatievoordeel. Zebra helpt bedrijven in verschillende industrieën hun operaties te digitaliseren en hun prestaties te verbeteren zodat ze relevant blijven en kunnen concurreren in de huidige markt.

Hoewel innovatie begint in de kern van de onderneming, is de frontlinie waar medewerkers real-time beslissingen maken en waar directe interactie met klanten plaatsvindt, eveneens van belang. Door het beschikbaar stellen van technologie die de werkwijze kan transformeren, stelt Zebra klanten in staat beter, sneller en slimmer te worden.

‘’Zebra heeft al veel ondernemingen door digitale transformaties geleid en hen daarbij voorzien van de juiste hulpmiddelen die nodig zijn om succesvol te zijn,’’ zegt Jeff Schmitz, Chief Marketing Officer bij Zebra Technologies. ‘’In de huidige on demand-economie betekent dit dat personeel moet kunnen beschikken over technologie die hun vaardigheden versterkt, hun productiviteit verbeterd en hun fouten reduceert. Of het nu gaat om het verbeteren van de efficiëntie in het magazijn of het sneller leveren van een pakket, onze oplossingen stellen bedrijven in staat hun identiteit vast te leggen en te verbeteren en op digitaal vlak te innoveren. Dit zal uiteindelijk leiden tot betere bedrijfsresultaten.’’

In samenwerking met onze wereldwijde partners, worden Zebra’s producten, software, service, analytics en oploss>

Lees verder..

BizPress.nl