Persbericht: Ymor voor de tweede keer op rij door Dynatrace uitgeroepen tot EMEA Partner of the YearUtrecht, 30 mei 2018 – Performancespecialist Ymor is door Dynatrace uitgeroepen tot EMEA Partner of the Year 2018. Het Utrechtse bedrijf prolongeert hiermee de prestigieuze titel. De award werd op 24 mei uitgereikt in Barcelona tijdens Perform Europe 2018, het jaarlijkse klant- en partnerevenement van Dynatrace. Ymor won deze award vanwege haar uitzonderlijke bedrijfsprestaties, omzetgroei en innovatieve inzet van Dynatrace.

Ymor is inmiddels ruim vijf jaar partner van Dynatrace. In die periode heeft Ymor met behulp van Dynatrace organisaties zoals Rabobank, CZ, Ahold, Eneco, PVH, UWV, Jumbo, Gemeente Utrecht en Sligro geholpen met een succesvolle digitale transformatie. De softwareoplossing is onderdeel van een uitgebalanceerd productportfolio dat Ymor gebruikt om IT-omgevingen continu optimaal te laten presteren. Hierdoor kunnen de klanten van Ymor snel nieuwe functionaliteiten lanceren met minimale performance impact op de productieomgeving.

Iman Alipour, Managing Director bij Ymor, is ontzettend trots dat Ymor voor de tweede keer op rij is uitgeroepen tot beste EMEA partner van Dynatrace: “Alles wat wij doen is erop gericht om onze klanten te helpen grip op en controle te krijgen over hun IT-omgeving. De oplossing van Dynatrace helpt ons om dat doel te bereiken. Het is dan ook een eer om deze prestigieuze award weer in ontvangst te mogen nemen, waarmee we een aantal grote internationale spelers achter ons weten te houden. Het bevestigt dat wij de juiste koers varen. Ik ben enorm trots op het hele team van Ymor, dat met veel energie, kennis en vastberadenheid bedrijven helpt om een slechte performance, downtime en incidenten te voorkomen. Ook komend jaar willen we weer het verschil maken en toewerken naar nog meer tevreden eindgebruikers.”

Patrick Barnert, Vice President Global Partners bij Dynatrace: “We zijn erg blij>

Lees verder..

BizPress.nl