Persbericht: Ymor breidt salesteam uit met Steffen BlomUtrecht, 28 augustus 2019 – Steffen Blom (34) start per 1 september als account manager bij IT performancespecialist Ymor. Hij komt het salesteam versterken om new business te realiseren. Zijn netwerk binnen de digital marketingsector, die hij bij zijn vorige werkgevers heeft opgebouwd, is daarbij een enorme aanwinst.

Steffen is geen onbekende van Ymor. Tijdens zijn carrière bij de sales service organisatie Nexor werd hij al gedetacheerd bij de performancespecialist en maakte hij onderdeel uit van het salesteam. Vanuit Nexor werd Steffen later gedetacheerd bij online contentbureau Crossphase, alwaar hij een vaste aanstelling als Manager New Business Development kreeg. Na zeven jaar bij dit bedrijf wilde hij zich gaan focussen op de sales van software. Steffen vond hiervoor bij Ymor de perfecte plek.

Netwerk in digital marketing
Dankzij zijn werkervaring heeft Steffen een groot netwerk opgebouwd in digital marketing. De kennis die hij in deze sector heeft opgebouwd is een grote toevoeging aan het Ymor team en ook andersom kan er veel geleerd worden.

Steffen kijkt er dan ook naar uit om te starten bij Ymor: “Uit het verleden kende ik al enkele collega’s bij Ymor. De klik was er jaren geleden al. Er was dus ook wederzijdse interesse om de sollicitatieprocedure te starten. Het is duidelijk dat Ymor geleid wordt door twee mannen die het beste voor hun bedrijf willen, maar ook zeker voor de medewerkers. Dat bleek meteen bij mijn eerste gesprek. Ik zie bij Ymor veel kansen om me te ontwikkelen in de consultancywereld en kijk ernaar uit om onderdeel te worden van dit team en successen te realiseren.”  

Iman Alipour, Managing Director bij Ymor: “De drive die Steffen heeft is er één die perfect bij ons bedrijf past. Bij zijn eerdere detachering was hij al een gewaardeerde kracht. We zijn dan ook ontze>

Lees verder..

BizPress.nl