Persbericht: Xafax en Infra24 bundelen krachtenAlkmaar, 11 februari 2019 – Xafax uit Alkmaar en Infra24 uit Heerhugowaard hebben hun krachten gebundeld met het oprichten van een nieuwe onderneming: Xafax ICT.

Xafax ICT staat voor innovatieve IT diensten voor het MKB en heeft alle disciplines in huis op ICT gebied. Hierdoor profiteren klanten van een nog betere dienstverlening. Het gaat om ict beheer, ict infrastructuur, voip telefonie, webhosting, document solutions en clouddiensten.

De nieuwe organisatie
Xafax ICT B.V. is een nieuw bedrijf naast de bestaande Xafax onderneming voor betaaloplossingen. De 35-jarige Xafax groep groeit door de krachtenbundeling naar een organisatie met 60 professionals. De naam Infra24 gaat verdwijnen. De directie van Xafax ICT bestaat uit Cris Krikke, technisch directeur en Rob Petri, algemeen directeur.

Ambitie
De ambitie van de nieuwe organisatie is groot. Xafax ICT wil een leidende speler worden op het gebied van ICT diensten voor het MKB in Noord-Holland. Een buy and build strategie wordt toegepast om in een aantal jaren te groeien naar een ICT-organisatie met een omzet van minimaal 10 miljoen euro.

De financiële middelen voor het realiseren van deze ambitie zijn beschikbaar. Er worden gesprekken gevoerd met potentiële overname/fusie kandidaten. Naar nieuwe kandidaten wordt ook actief gezocht.


Noot voor de redactie
Voor meer informatie over dit persbericht van Xafax ICT:
Rob Petri, Tel: +31 (0)72 5667400 E-mail: rpetri@xafaxict.nl

BizPress.nl