Persbericht: WUBBEN CONSULTING VOF START DISTRIBUTIE BACKUP EVERYTHINGBackup Everything is één van de snelst groeiende Cloud backup oplossingen. Wubben Consulting zal de exclusieve vertegenwoordiging van Backup Everything in de Benelux voor haar rekening nemen.

Het model is totaal anders dan bestaande oplossingen. Door nauw samen te werken met geselecteerde partners in één regio ontstaat er een gezonde klantenbinding en kunnen we optimale ondersteuning leveren.

De oplossingen die Backup Everything kan leveren omvat de backup van servers, Pc’s, Virtuele omgevingen Image/Bare Metal en veel applicaties. Met als aanvulling de backup van Cloud naar Cloud services zoals Office 365, G-Suite en Dropbox.

Met AVG/GDPR en veiligheid hoog in het vaandel voldoet de oplossing aan alle eisen. De data wordt weggeschreven naar een Datacenter in de EU, hoewel men ook lokaal back-ups kan maken. De data wordt via 256 AES versleuteld weggeschreven en het wachtwoord is alleen bij de gebruiker bekend die het account heeft aangemaakt.

Backup Everything wordt als SAAS oplossing op de markt gebracht met maandelijkse betaling.

Over Backup Everything
Een leverancier van een kosteneffectieve online backup services voor Small Business en Enterprise omgevingen door middel van een netwerk van exclusieve globale partners. Data wordt bewaard in beveiligde Data Centers met support voor Windows, Mac, Linux, VMware, Hyper-V, Office 365 en nog veel meer.

Over Wubben Consulting
Een Distributie partner voor SAAS oplossingen in de Benelux. Is onderdeel van de WBN Groep met zusterbedrijven als Raxco Software en FT Systems.EINDE PERSBERICHT

Noot voor de redactie, niet voor publicatie:
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Dhr. G J Wubben Telefoonnummer: 085-489 4904
E-mail: sales@backupeverything.nl
website: https://www.backupeverything.nl
https://backupeverything.co.uk/backup-everything-expands-into-netherlands-with-exclusive-partnership/

BizPress.nl