Persbericht: WRSTBND ontwikkelt innovatieve applicaties voor entertainment-branche met low-code platform MendixMendix, onderdeel van Siemens en wereldwijd leider in low-code en no-code applicatie-ontwikkeling, kondigt aan dat WRSTBND het Mendix-platform heeft gekozen om software-oplossingen te ontwikkelen voor de entertainment-branche. WRSTBND levert onder meer applicaties voor ticketing, toegangscontrole en cashless betalen. Hiermee kunnen organisatoren van live sportwedstrijden en andere evenementen bezoekers een goede ervaring bieden en hun omzet optimaliseren.

WRSTBND is opgericht door de Solomon Group dat zich richt op het produceren van grootschalige evenementen. Het management zag een kans om de technische oplossingen los van de event-producties in de markt te zetten. WRSTBND gebruikt het low-code platform van Mendix als de belangrijkste technologie voor de ontwikkeling van applicaties voor klanten.

Inmiddels heeft WRSTBND al technische oplossingen geleverd voor 11 grootschalige evenementen en heeft het de customer experience verbeterd met onder meer vernieuwende ticketing-oplossingen en mobiele applicaties op maat. Het bouwt momenteel aan 12 nieuwe applicaties voor events die dit jaar nog plaatsvinden.

“Zonder de snelheid, flexibiliteit en het maatwerk dat we kunnen bieden met Mendix, hadden deze projecten nooit zo succesvol kunnen zijn en hadden we WRSTBND niet kunnen oprichten”, zegt Jonathan Foucheaux, partner en CTO van WRSTBND. “Iedere klant waarmee we samenwerken en ieder evenement is uniek en brengt een andere situatie met zich mee. Om hierop in te kunnen spelen hebben we een oplossing nodig die daarin mee kan. Dit is waar het low-code platform van Mendix een onmisbare rol speelt in ons succes.”

Beheren van bezoekersaantallen
De Solomon Group wordt vaak gevraagd om innovatieve oplossingen te ontwikkelen die hel>

Lees verder..

BizPress.nl