Persbericht: Wipro chairman Azim Premji ontvangt Franse ridderordeHoofddorp, 29 november 2018 – Azim Premji, chairman van Wipro Limited (NYSE: WIT), wereldwijd leverancier en specialist op het gebied van IT, consulting en business process services, ontving vandaag de hoogste eer die een burger kan behalen in Frankrijk, de onderscheiding Chevalier de la Légion d’Honneur, uit handen van de Franse ambassadeur in India, H.E. Alexandre Ziegler.

Ambassadeur Ziegler sprak op de gelegenheid: “De prijs werd toegekend aan Azim Premji voor zijn geweldige bijdrage aan het ontwikkelen van de IT-sector in India, zijn economische bereik in Frankrijk, en zijn prijzenswaardige contributie aan de samenleving als filantroop via de Azim Premji Foundation.”

De Légion d’Honneur, die in 1802 is ingesteld door Napoleon Bonaparte, is de hoogste civiele onderscheiding die Frankrijk uitdeelt bij uitstekende dienstverlening aan Frankrijk, ongeacht de nationaliteit van de ontvanger. In zijn dankwoord zei Premji: “Ik ben zeer vereerd met deze onderscheiding. De levendigheid en de diversiteit van de Franse democratie zijn een inspiratie voor de hele wereld.”

Wipro werkt al meer dan vijftien jaar samen met Frankrijk en het bedrijf heeft een hechte band met verschillende Franse organisaties. Bijna 65 procent van de werknemers van Wipro in Frankrijk is Frans. Frankrijk is een belangrijke markt voor Wipro en het bedrijf streeft naar voortdurende investeringen daar.

Over Wipro Limited
Als leverancier en specialist op het gebied van IT, consulting en business process services levert Wipro oplossingen waarmee organisaties beter presteren. Wipro helpt bedrijven zich te ontwikkelen tot succesvolle en dynamische organisaties door diepgaande kennis van de industrie te combineren met een integrale benadering van ‘Zakendoen met technologie’. Wipro wordt wereldwijd erkend voor het brede portfolio aan diensten en de praktische aanpak bij het leveren van innov>

Lees verder..

BizPress.nl